herbal blend Shaklee untuk eczema dan ruam? - IBU ELLY SHAKLEE

Saturday, 24 December 2016

herbal blend Shaklee untuk eczema dan ruam?


 assalamualaikum.. haa entry kali ni, ibuElly nak share tentang HERBAL BLEND SHAKLEE ni.. ya Allah, krim ni bagus sangat tau untuk korang yg ada ank² kecik dan babies.. krim ni selalu out of stock kat branch.. antara produk Shaklee yg paling murah, dan berkesan! Ok kenapa ibuElly kata BERKESAN??!
   
     Of course lah sbb ibuElly pakaikan kat anak².. tambah² ank dara ibuElly jenis kulit yg sgt sensitif.. kena gigit nyamuk ke, serangga ke, habis BERPARUT bdn² dia.. I is sedih tau! Dah la ank dara, berparut sana sini pulak.. adoi la nakk! Krim ni memang laku keras sgt.. masa baru restockat branch haritu, ibuElly borong la krim.ni.buat stok kat rumah.. kang kalau customer nak terus cod/pos je.. wei usah kata kena gigit nyamuk, nak hilangkan parut chicken pox boleh, sapu kat bintat nyamuk blh, eczema blh, ruam² kat bhgn pelipat² bdn terutama TENGKUK BABY pun blh.. aishh mcm² la wei blh buat ngn KRIM AJAIB ni!

      yg lagi best, krim ni BEBAS PARABEN tau! Kome tau ke binatang ape PARABEN ni? PARABEN ni biasanya digunakan dlm bhn² kosmetik atau skincare utk memanjangkan lagi ketahanan sesuatu produk.. kalau boleh mmg #ibuElly taknak guna bhn² yg ada PARABEN ni..kesannya tak nmpk skang wei, nmpk pada jngka masa pnjang nnt..ibuElly nk explain pun tak reti.. nak baca je link SINI ..

       ibuElly taknaka risikokan anak² syurga ibuElly dgn pakaikn produk yg ada segala mak nenek PARABEN ni.. nk dpt ank bukan senang woi! Dh dpt tu hargai dan jaga elok².. itu sebab ibuElly pilih SHAKLEE.. bukan ibuElly je guna, ank² pun blh dpt manfaat tau dr Shaklee ni.. so far krim ni memang terbaik yg pernak ibuElly cuba tau.. dah la murah, berbaloi sgt dgn harga dia yg mampu milik tu.. nnt ibuElly share lagi produk² yg bagus untuk ank² dlm entry lain.. nk siap² pulak ronda Penang.. kihkih.. bye!

Nak sembang panjang boleh whatsapp ibuElly di 017 560 4426..



No comments:

Post a Comment