supplement terbaik untuk jerawat! - IBU ELLY SHAKLEE

Thursday, 22 December 2016

supplement terbaik untuk jerawat!







Ni #ibuElly sendiri tau masa kulit jadi teruk pertengahan tahun ni.. masa ni bulan Jun, nak dekat raya kulit tiba² jadi teruk sangat..
.
.
Fikir positif je time ni, mungkin perubahan hormon.. yela dah beranak pinak kan, hormon pun ke laut la.. hari² nangis tau tengok muka sendiri.. rasa tak yakin sangat depan suami.. banyak duit habis pakai itu ini..
.
.
Last² terbuka pintu hati #ibuElly nak cuba Shaklee.. mula² makan Vitamin C je dulu.. tak sampai sebulan makan, alhamdulillah ok sangat perubahan yg #ibuElly nampak.. lepas tu add on VITAMIN E & GLA COMPLEX.. sangat² puas hati.. terus decide nak join biz dan tolong orang lain juga
.
.
Hanya orang yang pernah memgalami je tau macam mana perasaan ni tau.. tu sebab #ibuElly paham sangat.. so #ibuElly pun nak tolong korang yang ada masalah yang sama.. kena SABAR &'KONSISTEN je.. kulit korang pun boleh pulih macam kulit #ibuElly skang tau..
.
.
Taknak cakap banyak, meh wasap #ibuElly untuk pertanyaan.. in shaa Allah #ibuElly bantu sehabis baik!
.
.
Your health consultant,
#ibuElly
0175604426

No comments:

Post a Comment