my babies my soul .. - IBU ELLY SHAKLEE

Thursday, 22 December 2016

my babies my soul ..






   sejak dah jadi mak budak ni bukan kesihatan sendiri je kena jaga.. anak-anak juga mesti diberi keutmaan dalam bab-bab kesihatan ni.. mana boleh mak ayah je nak sihat dan disumbatkan dengan macam-macam jenis supplement, anak-anak nak juga.. hehe..

    so disebabkan ibu dah join ahli Shaklee untuk makan sendiri, maka anak-anak juga turut tidk ketinggalan mengamalkan supplement Shaklee ni.. ibu taknak la sihat sorang-sorang, anak-anak kena sihat juga.. baru ibu tenang buat keje ye dokk..

    untuk diorang, ibu bagi CHEWABLE VITAMIN C SHAKLEE .. bukan apa, senang bagi deme kunyah.. tak payah nak telan-telan.. ibu kata, ' nah vitamin ' laju je dua beradik tu terkedek-kedek datang kat ibu.. kalau time deme takde mood tu, ibu hancurkan aje tablet tu dan buh dalam botol air masak deme.. setel masalah.. NAK SERIBU DAYA, TAKNAK SERIBU DALIH kan,, jadi ibu ni kena kreatif ngan anak-anak..

     alhamdulillah sejak amal vitamin C Shaklee ni, bukan ibu aje anak-anak pun TAK MUDAH DISERANG SELSEMA, BATUK, DEMAM.. sesekali tu ade la juga disebabkan faktor cuaca mungkin.. tapi sekejap je dah baik dah.. memang puas hati betul consume vitamin Shaklee ni.. biar MAHAL JANJI BERBALOI dengan keberkesananny.. alah, handbag mahal, kasut mahal, travel tempat jauh-jauh tiap-tiap minggu kome sanggup takkan nak melabur sikit untuk kesihatan pun tak boleh kan..kihkih..

ok #ibuElly nak chow dulu.. ada masa kita celoteh lagi nohh! have a nice day!

IbuElly : 017 560 4426

No comments:

Post a Comment