shaklee dan kulit bermasalah?? - IBU ELLY SHAKLEE

Thursday, 29 December 2016

shaklee dan kulit bermasalah??

   Assalamualaikum! Haa korang ingat tak ade entry yg ibuElly kata nk tunjuk gmbr sekarang lepas consume Shaklee? Ok ni haa nk tunjuk..

   

    Haa nampak ok tak? Ke tak nampak sgt? Ni lightning tak bagus time ni.. kahkah! Takpelah ibuElly nak tunjuk perubahan kat muka ibuElly ni je! Tau tak lawa dan plawless pun kan.. kihkih.. alhamdulillah skang pun still dlm proses pemulihan...mmg lambat tapi tolong lah! Nak cantik takde jalan pintas! Kena slow² dan pelan².. meh nk throwback balik kulit masa pertengahan tahun 2016 ni..

    







    Haa, banyak lg sbenanya.. tp tak dan edit lagi.. gmbr tak menutup aurah.. hehe.. ok jangan tengok tang pori besaq punya tuh.. ibuElly mmg ada masalah pori sejak sekolah rendah lagi.. tggu Shaklee jela rawatkan...ibjElly pun baru 3 bulan lebih je consume Shaklee ni.. jauh lg perjalanan.. antara supplement Shaklee yg ibuElly mkn :





    Haa semua di atas KECUALI B Complex.. memang 5 sekawan tu serasi betul dgn ibuElly.. vitamin C tahan 6 bulan, vitamin E tahan 4 bulan, Alfalfa tahan 1-2 bulan, ESP tahan 1-2 bulan.. tapi tapi kan, kalau ibuElly mmg xckup bujet sekipun, VITAMIN C MESTI kena ada.. mmg fall in love dgn vitamin C dulu sbnrnya.. kemudian baru cuba yg lain.. pasal skincare pulak nnt ibuElly story dlm entry lain eik.. korang yg nk order Shaklee dn nk kn guide mcm mana ibuElly mkn smpai blh dpt kulit mcm ni balik jgn segan whatsapp ibuElly tau!

Your most wanted Shaklee distributor,
IbuElly 
017 560 4426
Cod sekitar Ipoh tau, pos pun boleh takde hal!

No comments:

Post a Comment