ESP Shaklee tenaga segera! - IBU ELLY SHAKLEE

Monday, 9 January 2017

ESP Shaklee tenaga segera!

    Assalamualaikum dan selamat pagi! alhamdulillah jumpa lagi kita dlm entry kali ni.. korang semua sihat ke? harini ank sulung ibuElly tak sihat, jadi lepas ke branch setel order customer ibuElly terus bwk Iskandar ke klinik..

    ok hari ni nk cite ttg Energy Soy Protein (ESP) Shaklee, antara supplemen paling HOT dan mndpt permintaan tinggi tau! ibuElly pun mkn juga ESP ni untuk cantikkn kulit dn kurangkn berat.. memang ESP ni blh buat kita kenyang tau! pagi² kalau x sempaf breakfast tu shake je esp ni dn terus minum.. tahan lapar sampai tgh hari.. sesiapa yg ada gastrik pun sesuai sgt minum esp ni..

    dh nama pun paling HOT, apa kebaikan ESP ni??

  • AWET MUDA - asid amino penting utk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain².. pengambilan yg kerap adalah kunci kpd awet muda.
  • BAIK UNTUK HORMON - kacang soya adalah satu² nya tumbuhan yg kaya dgn isoflavones, fungsinya bersamaan dgn HORMON WANITA! ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis
  • BAIK UNTUK PROSTAT - Genistein yg trkandung dlm kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. ia MEMUSNAHKAN RADIKAL BEBAS di dlm sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel KANSER. ia juga sgt baik dalam pemulihan UTERUE, OVARI, MENOPOUS & PEMBESARAN PROSTAT
  • KULIT REMAJA - merangsang pembentukan semual kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut
  • PEMBEKAL TENAGA - membekal tenaga dgn segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik utk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan
  • MEMBAIKI PIGMENTASI - membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua
  • MEMBAIKI MEMORI - meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan


    ESP ni TINGGI kandungan protein tau.. kenapa protein penting??

    Protein ni bahan utama dlm pembentukan pelbagai organ dan tisu dlm badan serta komponen utama kepada hormon manusia. ia juga merangsang fungsi psikologi. maka SETIAP ORGAN kita memerlukan protein.  kekurangan protein menyebabkan kelemahan dalam sistem imun utk melawan penyakit, masalah lebihan air yg tinggi dln badan, kehilangan kepejalan otot, perubahan warna rambut, bantut pertumbuhan, masalah penghadaman, masalah penghasilan darah dan hormon, dan akhirnya boleh membaw kepada kegagalan fungsi organ yg akhirnya boleh MEMBAWA KEPADA KEMATIAN!

    see??! penting tak protein untk tubuh kita?? tu sbb kalau individu yg ada masalah jerawat dan kulit bermasalah, ibuElly akn cadangkn Alfalfa (utk singkirkan toksin) dan juga ESP (utk topup protein dlm badan)..
ESP ni IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU, IBU BERPANTANG, LELAKI & WANITA serta individu yg tak sempat nk breakfast sebelum ke tempat kerja.. hanya shake² aje dah ready to go!

    best kan esp ni?? rugi tau korang tak cuba.. ibuElly mmg suka sgt ESP ni sbb dia bg ibuElly kenyang smpai tgh hari.  susu bdan pun pekat.. tak caya? kena try sendri tau!


contact ibuElly,
017.560.4426
pengedar sah Shaklee Ipoh, Perak


   

No comments:

Post a Comment