ikhtiar rawat penyakit kronikY : sakit jantung, diabetes, darah tinggi, SLE dan lain2.. - IBU ELLY SHAKLEE

Monday, 16 January 2017

ikhtiar rawat penyakit kronikY : sakit jantung, diabetes, darah tinggi, SLE dan lain2..

    Assalamualaikum.. haa lama dah ibuElly tak bersiaran.. sibuk sikit kebelakangan ni dengan kelas tuisyen dan ank2.. ade ke org yg sudi nk baca blog ibuElly ni?? hehe.. tq eihh korang sudi follow blog ibuElly utk tahu ttg maalah kesihatan dan penawar dgn shaklee..

    spt yg korang tau dan spt yg korang penah baca dlm post sblm ni, ibuElly consume Shaklee sbb nk rawat masalah kulit yg agk truk lepas bersalin ritu..






    ni lah masalah yg ibuElly hadapi haritu.. skang alhamdulillah makin baik.. ibuElly puas hati sgt2 dgn Shaklee dn sbb itulh ibuElly decide nk tlong org lain jugak dlm penyelesaian masalah melibatkan kesihatan atau masalah kulit. yg ibu mkn ni cuma vitamin c, gla, vitamin e, alfalfa complex& gla complex.. tapi, bg korang yg malas nk telan pil2, telan aje VIVIX.. ape VIVIX ni??

    VIVIX ni merupakan produk Shaklee yg terbaik tau.. dlm bnyk2 produk, VIVIX paling costly dan sangat berbaloi dengan duit korang.. dgn VIVIX, in shaa allah semua masalah kesihatan dapat dirawat dan dicegah.. ibuElly pun klau ade rezeki teringin sangat nak bagi sorang satu utk setiap ahli kelurga ibuElly.. ya Allah best sgt kan kalo satu family sihat..

    ada kwn ibuElly yg mempunyai masalah CYST,  dia cosume VIVIX alhamdulillah mengecil cyst die.. cyst ni sgt bahaya bagi wanita.. nmpk mcm mengandung padahal CYST yg sedang membesar.. senang sgt, konsisten VIVIX satu sudu sehari je, dapat mencegah masalah penyakit kronik seperti sakit jantung, kanser, cyst, sle, eczema, untuk turunkan berat badan dan pelbagai lagi masalah lain yang berkaitang dengan tubuh kita..

    VIVIX ni dihasilkan daripada anggur muscadine yang sangat susah untuk ditemui.. haa bukan anggur biasa tau yg macam kita beli kat pasar raya ke, mydin tu.. ni anggur yang mempunyai khasiat yg sgt banyak dan tinggi kandungan ANTIOKSIDAN  yang mampu menhalang radikal bebas.. makin kita berusia makin banyak radikal bebas yg akan menyerang tubuh dan seterusnya akan menyebabkan cepatnya berlaku penuaan dn penyakit2 kronik.

    Sepanjang JANUARI ni VIVIX ada promotion tau.. 

  BUY 3 FREE 1 & BUY 2 BOTTLES LESS 5%!!

APA YANG KORANG KALAU BELI VIVIX BULAN NI??

FREE MEMBERSHIP SHAKLEE
FREE CONSULTATION
FREE GIFTS
FREE CASH BONUS BANK IN TO YOUR BANK ACCOUNT

haa, BEST ke best?? dah jadi ahli nnt, korang blh pilih sama  ada nak beli mkn sndri aje, atau nak berBIZ.. ibuElly akan guide korang untuk dua2.. jgn risau.. ok nak siap2 pegi beli member kit ahli baru.. ibuElly baru registerkn sorang ahli td.. hehe.. nak beli ke, nk tnya ke terus whatsapp ibuElly di 017.560.4426 eik.

No comments:

Post a Comment