multivitamin untuk hidup lebih sihat.. - IBU ELLY SHAKLEE

Saturday, 21 January 2017

multivitamin untuk hidup lebih sihat..

    assalamualaikum dan good morning! Allah, baru ada sedikit masa nk menulis ni haa.. ibuElly tak beraoa sihat juga 2 3 hari ni.. tu yg lama menyepi je.. korang dah gaji kan? dah decide ke nak melabur sikit untuk kesihatan? ke korang lebih suka labur kat benda2 yg vogue mcm baju, handbag, brg kete? hehe.. bg ibuElly, sejak dh masuk umur 26 ni, takde ape yg penting selain drpd kesihatan diri sendiri.. jadi ibuElly pilih utk reward diri sendirir dgn Shaklee!!

    haa, korang biasa makan multivitamin tak? ala asenye brand blackmores atau jenama2 lain kat farmasi pun ade.. tapi apa bezanya dgn Shallee punya??


  • vita-lea Shaklee adalah multi-vitamin & mineral yang PERTAMA dicipta di dunia
  • setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yg diekstrak drpd sayuran & buah, 12 vitamin & 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA..
  • tablet ini juga disaluti dengan serbuk nutrisi - spirulina..
  • dihasilkan dengan kaedah terkini dan teknologi eksplosif yg kompleks, disebut sbg Explo-tab..
  • merupakan tablet multivitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air & juga tubuh manusia..
  • ujian klinikal telah membuktikan bahawa dgn pengambilan Vita-lea Shaklee selama setahun dpt mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%!
  • Vita - lea telah dipilih oleh Centre for Science di Amerika Syarikat sbg THE BEST MULTIVITAMIN di dlm Public Interest pada tahun 2000.
    ok dah tau ttg kehebatan multivitamin Shaklee nI.. apa pulak manfaat² nya??

  1. penambahan tenaga segera
  2. pelengkap nutrisi
  3. keupayaan sistem produktif
  4. melambatkan proses penuaan
  5. elemen penting pada sel tubuh
  6. melindungi organ - buah pinggang, jantung & hati
    siapa eik yg boleh makan Vita - lea ni? ish korang ibu hamil, ibu menyusu, warga tua, ibu berpantang, mereka yg mempunyai penyakit² kronik, lelaki, wanita semua boleh makan tau.. tambah korang yg selalu sgt pegi hiking la, dn yg suka habiskan masa dgn aktiviti lasak memang sgt sesuai makan Vita-lea ni.. 

    ada sorang ibu kpd student ibuElly.. umur dlm 50-an dah gitu. tapi nampk muda, kulit tegang, jeragat pun takde.. tanya juga apa rahsia kan.. rupanya dia dah mula makan multivitamin sejak umur 30 tahun lagi! katanya dulu makan sebab mak jaga dalaman la.  yela umur makin meningkat, badan nk kena jaga juga kan.. mmg kagum betul dengan makcik tu.. sunblock pun tak tinggal tau kalau keluar dari rumah.. tu pasal muka tu nmpk muda dan lembap aje..

    kita ni belajar dari pengalaman kan.. means dr muda lagi nak kena makan dah multivitamin utk kesihatan dalaman kita.. barulah tua² pun nmpk fizikal cantik aje kan! ehh korang nk awet muda sentiasa kena cepat makan multivitamin Shaklee ni tau.. tambah² siapa yg pregnant, ibu menyusu, ibu berpantang yg mmg tgh cari supplemen tu meh cuba Vita-lea SHaklee ni.. tak rugi tau!



contact ibuElly,
017.560.4426
cod sekitar Ipoh & postage seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment