VIVIX Shaklee si tonik ajaib!! - IBU ELLY SHAKLEE

Saturday, 7 January 2017

VIVIX Shaklee si tonik ajaib!!

    Assalamualaikum dn hai! Rindu ibuElly tak? Hehe.. ada ke yang sudi baca blog ibuElly ni? Al maklum lah, ibuElly ni masih lagi berjinak-jinak dalam dunia blog ni haa.. takde hebat sgt mcm main facebook dan ig.. buat blog ni jugak sbnrnya nak sebarkan kebaikan kepada orang ramai tentang PENTINGNYA SUPPLEMENT UNTUK KITA! Jgn tak tau tau, org ramai yg dtg kat ibuElly kebanyakannya semua dh ade sesuatu penyakit yg agak teruk baru nk mai tnya vitamin Shaklee mana yg bagus utk sekian² penyakit.. pastu nk kesan cepat pulak, nk yg cepat dn berkualiti, tentulah si tonik ajaib ni yg korang patut cuba!

   

    Haa ni la rupanya tonik ajaib tu..nmpk eksklusif kan rope dia? Vivix ni supplement Shaklee yang paling efektif dan berikan kesihatan menyeluruh pd tubuh bdn kita.. mkn vibix ni, taknak mkn pil² yg ada tu pun xpe dah.. knp eik ibuElly ckp mcm tu? Korang tau kan produk Shaklee ni semuanya diorang kaji dan selidik dulu sblm dijual di pasaran.. dh ok dn puas hati bru diorang jual.. knp VIVIX ni best eik?

    Ok dlm satu kajian makmal, ramuan VIVIX ni telah menunjukkan ia memberi impak kpd empat mekanisma utama penuaan pada tahap selular :
  • Melindungi dan membaiki selular DNA
  • Memberi impak positif kpd pengawalan genetik
  • Menggalakkan Biogenesis (pembentukan baru mitochondria)
  • Melambatkan pembentukan protin AGE ( Advanced Glycation End Products)
So drpd ciri² ni, kita dpt lihat mmg VIVIX ni hanya mengandungi bahan² yg berkualiti tinggi tau.. VIVIX ni dia rawat dari sel kita iaitu yang paling asas dlm tubuh seorg manusia.. padanlah harga pun berbaloi dgn kualiti.. sesiapa yg mengidap penyakit kronik memang diorang akn sentiasa topup stok VIVIX ni kat rumah.. bg diorang apalah sgt dgn harga VIVIX ni kalau nk dibandingkan dgn kos rawatan yg ribu riban setiap bulan tu.. jadi maknanya seseorang tu bukan melabur untuk vitamin, tapi untuk kesihatan jangka masa panjang dia tau..

    Selain tu, VIVIX ni juga dpt membantu menjaga/memelihara :
  1. Kesihatan jantung
  2. Kesihatan otak
  3. Kesihatan sistem imun
  4. Kesihatan sendi
  5. Perlindungan anti - oksidan
  6. Peningkatan tenaga pada tahap selular
  7. Kesihatan dan kesejahteraa
Best tak kalai kita dpt hadiahkan VIVIX ni pada ibu bapa kita yg tersyg? For sure diorang lg senang mkn VIVIX dr telan pil² tu semua kan.. org tua biasanya tak suka telan ubat! Lebih senag kalau telan aje! vivix ni satu botol tahan 1-2 bulan bergantung pd cara mkn seseorg.. sesudu sehari pun dh cukup sbnrnya.. kalau tak takdelah namanya ajaib kan? Kihkih.

    Ok dlm entry ni nk cite pasal VIVIX dulu.. in shaa Allah dlm entry akn dtg pasal supplement lain pulak..


  IbuElly,
017.560.4426
Pengedar Shaklee Ipoh


No comments:

Post a Comment