ibu Menyusu usah bimbang lagi!! - IBU ELLY SHAKLEE

Thursday, 25 May 2017

ibu Menyusu usah bimbang lagi!!

      Assalamualaikum w.b.t.. Esok sehari lagi sebelum kita menyambut Ramadhan Kareem.. Allah, bestnya dipertemukan lagi dengan Ramadhan.. Banyak nikmatnya kalau kita menghayati Ramadhan ni tau.. Time ni lah nak kumpul pahala banyak².. Buat benda² baik, semua dapat pahala berganda dari biasa hanya kerana kita buat semua tu dalam bulan Ramadhan! Best kan???

      Jadi korang, apa lah salahnya sebulan dalam setahun usaha yang terbaik dalam berpuasa kan.. Tingkatkan tenaga jangan bagi lembik, bila badan lembik mulalah nak ibadat pun rasa letih dan tak bermaya aje..betul tak?? Tambah² korang yang hamil dan menyusukan anak tu..lagi banyak tenaga nak guna untuk uruskan urusan harian sambil berpuasa kan...


Menu masa berbuka dan sahur : ESP + oat + koko (milo) + kurma 3 biji


      Ni lah milk booster a.k.a PENAMBAH TENAGA masa ibuElly gantikan puasa..best sgt, rasa lain berpuasa dengan Shaklee! Tak sabar nak tunggu Ramadhan Kareem ni.. Di samping dapat TAMBAHKAN TENAGA, dapat juga KAWAL BERAT BADAN (KURUS) sebab Esp ni boleh mengenyangkan jugak tau! Jadinya korang takkan rasa berkeroncong tu mudah sangat, kihkih.. Nak lagi best, tambah set MILK BOOSTER shaklee la..


Testimoni ibu berpantang amalkan ESP, habis pantang pun masih amalkan

      Mana tak best, bukan ibu aje dapat manfaat baby pun sama tau..gebu gebas kulit baby asbab si ibu tadi amalkan ESP hari².. Banyak tau kelebihan ESP ni sebenarnya, sebab ia sangat tinggi kandungan protin! Protin pulak sangat penting untuk penstrukturan kulit kita.. IbuElly ni slalu juga miss beli ESP bulan² sbb konon nak bujet..tapi tak boleh la kena ambil jugak! Selain bagi ibuElly kenyang yang lama, parut pun slow² nak pudar..ruginya asyik tak konsisten.. Bulan ni beli, habes tak topup dah..2 bulan lepas tu pulak baru beli..aishhh lepas ni nak teruskan aje makan esp sampai semua parut pudar!


Milk booster bagi IBU MENYUSU

      selain ESP, ibu² juga boleh add on Alfalfa Complex Shaklee ni.. Punyalah banyak khasiat Alfalfa ni, bukan ibu menyusu je boleh amalkan tau, anak dara, lelaki semua boleh makan..untuk RESDUNG pun sangat² bagus tau Alfalfa ni. IbuElly ada sorang customer LELAKI ok yang beli alfalfa untuk resdung.. Jadinya bila ibu menyusu amalkan sekali bersama ESP, bayangkan lah betapa bertenaga dan gembiranya ibu² bila tengok susu diorang melimpah ruah..

      TAPI!!!!! Kalau takde konsep SUPPLY AND DEMAND tak boleh jugak yee..macam mana tu?? Ok macam ni, ibu² makan je supplemen tapi TAK BAGI pun baby tadi menyusu direct.. Jadi dari mana nak datang susu badan tadi tu?? Kena bagi baby hisap, bila baby hisap ia akan MERANGSANG pengeluaran susu ibu tau.. Lepas tu MIND SET juga penting.. Niat dan set dalam minda ibu² yang ibu² memang nak sangat susukan baby sampai cukup 2 tahun! In Shaa Allah memang akan dimudahkan oleh Allah nanti..tak caya cuba dulu.. Sebab ibuElly sendiri juga buat benda yg sama..tak mustahil bagi ibu² juga tau!



Lagi testimoni mengenai ESP

      Haa, bagi ibu² yang risau sangat pasal rambut gugur ni, boleh percaya pada ESP juga tau! Pengalaman ibuElly sendiri, tumit tak merekah, kat siku jadi lembut, muka nampak cerah dan bersih dari sebelum ni .. Patut lah pun ramai beno yang suka sangat dengan ESP ni..makan dia sorang je pun dah boleh atasi semua masalah! Berbaloi sangat beli! Satu canister ni tahan lah dalam sebulan setengah kalau pandai jimar..kihkih..kadang ibuElly buat masker juga..tegang je muka tau!

      Jadi bagi ibu menyusu, ESP is HIGHLY RECOMMENDED FOR YOU! meh dapatkan ESP dan Alfalfa Complex dengan ibuElly secepat mungkin! Lambat cuba lambat cantik!

No tel : 017.560.4426
Fb : Elifa bt Ismail 
Fb page : Pengedar Shaklee Ipoh
Ig : elifaismail


   

No comments:

Post a Comment