manfaat OSTEMATRIX dan ESP.. Kenapa selalu OUT OF STOCK.. - IBU ELLY SHAKLEE

Wednesday, 31 May 2017

manfaat OSTEMATRIX dan ESP.. Kenapa selalu OUT OF STOCK..

      Assalamualaikum korang.. Masya Allah, 2 3 hari ni berperang depan fon untuk order ESP dan juga OSTEMATRIX yang dah lama takde dan OUT OF STOCK! semua SID pakat duduk berejam depan pc dan fon masing² gara² xnk terlepas kuota untuk pembelian 2 produk ni..

     

Stok yang baru sampai ptg tadi.. Semua dah bertuan

      Ada yg dah book siap² sblm stok smpai ritu.. Ada yg with payment, ada yg book gituu aje.. Esok in shaa Allah COD kat sorang lagi bakal customer.. Dah nk dekat sebulan lebih takde stok, tup² bila restok OOS lagi (out of stock).. Gila kentang Shaklee punya penangan.. Semua nak cuba sebab tau keberkesanan produk Shaklee bukan hanya semata-mata bergantung kpd testimoni.. IbuElly sendiri penggemar Esp sejak dia berjaya pudarkan larut jerawat sedikit demi sedikit.. Alhamdulillah, kita ikhtiar je.. Sbb sblm ni pn mmg dah perabih banyak duit beli supplemen di farmasi mahupun online, satu pun tak menjadi.. Dekat 3 bulan mkn, tak nampak pape kesan sgt.. Jenuh nak topup bulan², at least Shaklee punya vitamin TAHAN LAMA.. berbaloi juga la beli pun..

      Asal lah ESP ni menjadi kegemaran ramai para pengguna produk Shaklee? Jom tengok!!


Soya yang digunakan dalam Shaklee adalah soya NON-GMO ( non genetically modified)


Pengalaman ibuElly sendiri, tumit memang TAK PECAH.. rasa lembut je kat tumit tau!


Alhamdillah, esp ni tinggi kandungan protein tu pasal lah dia sangat bagus untuk kulit kita ni tau.. Kulit kita perlukan protein dan kolagen untuk perbaharui sel setiap hari


Ni pun yes ibuElly dah nampak.kesan..eyebag memang tak nampak dah sejak konsisten balik esp.. Kalau tak sebelum ni on off sbb kekurangan bajet.. Kahkahkahkah!


Milk.booster pun ye juga.. IbuElly masih menyusukan Dahlia.. Rasa bertenaga aje walaupun time sahur just ada ESP + OAT + KOKO


Ni testimoni downline ibuElly, LELAKI ok! Sapa kata lelaki tak jaga penampilan??


Memang ye sangat! Dah la tak lapar, keroncong pun tak.. Dah tu bertenaga aje tau! IbuElly ngaja tuisyen, kena ckp bamyak, banyak keluar rumah pegi rumah student.. ESP sangat membantu!

      Ada banyak lagi testimoni ESP tau, cukup lah ni je dulu.. Nanti next entry kita kasi testimoni lain nohh.. Cerita pasal ESP je, taknak tau pulak kenapa OSTEMATRIX pun oos juga??


Lawas tu mmg terbaik! Mak mentua dan adik ipar pun kata benda sama..


Testimoni customer ibuEllly sndri.. Makan masa dalam pantang..


Ni tak pasti sebab tak pernah alamai.. Hahahaha


Siapa yg alah dengan susu, boleh amalkan Ostematrix ni



Anak sweet yg hadiahkn oste dn omega guard utk parents die..

      Haa tau dah kan kenapa diorang ni OOS cepat sangat?? Korang nak juga cuba produk Shaklee yg ni? Dua² ibuElly penah makan, dua² TERBAIK!!! 


Meh contact ibuElly aegera!

No tel : 017.560.4426
Fb : Elifa bt Ismail
Ig : elifaismail
Fb page : Pengedar Shaklee Ipoh




























No comments:

Post a Comment