perjalanan jauh kini lebih selesa!!! 😇 - IBU ELLY SHAKLEE

Sunday, 11 June 2017

perjalanan jauh kini lebih selesa!!! 😇

      Assalamualaikum warga blogger dan pembaca sekalian.. Sihat Ke? IbuElly alhamdulillah, masih sihat setakat ni.. Alhamdulillah dah Ramadhan ke - 16 dah Pun kita.. Syukur sangat sebab puasa kali ni lebih Bertenaga dengan Shaklee.. Lain sangat dari sebelum² ..🤗💪

      Dlm entry kali ni, ibuElly nak cite pasal satu barang baikk punya! Barang yg mesti ada bagi parents yg ada anak² kecik.. Senang nk travel atau jalan jauh.. Memang best lah sbb ibuElly sendiri pun dah test.  Kihkih! 😝


Air pump matress

      Dulu² pernah gak usha² tilam ni.. Masa tu mahal, rm100+ something.. Padahal memang teringin sgt nk suh husb beli letak lam kete.. Senang ank² nak landing bila jalan jauh² kan.. Teringat balik nak beli benda ni bila biras ibuElly mintak belikan.. Mula² dia tengok kat 11street, rm68.. Pastu terus la ibuElly pujuk cik abg beli jugak utk anak²..sbb dah lama nk beli sgt tau! Tambah nak balik pahang raya nanti kan.. Hihi. 

      Lepas tu suami ibuElly was like krikkk krikkk krikkk seribu bahasa.. Ye tidak, Tidak pun tidak.. So ibuElly pun diam jela dulu tak cakap lagi kat biras.. Lepas tu dlm 2 3 hari lepas tu, biras msj balik tanya nak beli skali ke tak.. Kalau tak dia suh proceed beli dia punya dlu.. Tup² husb anta ss dia tgk kat Lazada rm60 je.. Masa tu husb outstation, tu yg x beli pun lagi time tu.. IbuElly dah uninstall Lazada kat phone, hahahahhahaha! Tak tahan godaan asyik nak membeli je.  😦😦

      

Penuh ruang kete, Takde lubang pun.  So baby dan anak² kecik takkan jatuh la.. Tilam ni memang diorang bagi dia punya pump..

      
      So kami pun decide la nak beli skali, abg ipar dan adik ipar.. Dapat² trus husb pasang, sbb smlm mmg nak balik kg dah pun.. Tu yg si Iskandar sibuk pegi jadi model tu.. Kihkih.. Alhamdulillah, puas hati sangat Aihhh! Berbaloi la rm60 en. Husband.. Kihkih.. Dia Puas hati katanya.. Sebab jarang beno org laki ni nk puas hati dengan something.. So skang en husb dah jadi pembeli tegar di Lazada.. Kahkah!

      Ok tu je nak cite hari ni.. In shaa Allah nanti ada produk atau barang baik ibuElly akan share lagi.. Korang yG nak tanya Pape blh aje tinggalkan komen dan wasap ibuElly ya... Tatattataatatattatatatatatatatatatatatatta...

2 comments:

  1. Hihi.. Alhamdulillah, lena la anak² tidur time balik kampung.. 😉

    ReplyDelete