bestnya bila Herbal Blend dapat bantu! - IBU ELLY SHAKLEE

Sunday, 11 June 2017

bestnya bila Herbal Blend dapat bantu!

      Assalamualaikum korang.. IbuElly nak share pengalaman ibu berpantang guna Herbal Blend untuk baby dia yang ada masalah tengkuk rashes.. Kawasan² pelipat ni biasa lah peluh senang berkumpul kan terutama bahagia leher, tangan dan ketiak tu.. Anak² ibuElly dulu alhamdulillah takde lagi yang kena rashes kat tengkuk tu.. Kesian tau kalau tengok.. 😢😢


Feedback panas lagi nih! 

      Masa si ibu ni wasap ibuElly, memang dari gaya tulisan tu mcm terdesak sangat nk ibuElly cod kan Herbal Blend ni.. IbuElly memang sImpan lebih sikit Herbal Blend ni sebab memang ramai je yang cari.. Herbal Blend ni selalu out of stock tau di HO(home office)  .. Tu sbbnya bila ada je stok, ibuElly beli lebih sikit sbb anak² ibuElly pun memang guna Herbal Blend ni.. 

      Herbal Blend ni macam² tau kegunaannnya.. Bukan aje utk ruam dan rashes mcm tu.. Boleh juga sapu kat kawasan gigitan nyamuk, gigitan serangga, parut² kesan gigitan nyamuk tadi tu, kudis, melecur (minyak Panas/air panas), bibir kering, tumit/siku, kawasan kulit yang kering, mosquito repellant, seluruh badan untuk turunkan suhu bila demam, jerawat, parut jerawat ehh macam² lagi lahh! 


Baby baru umur sebulan

      Ni lama sikit la punya feedback, masa sebelum puasa.. Ni pun ibu dia terdesak juga sbb masa kat cawangan Shaklee Ipoh dan online HABIS!!! means mmg tak boleh beli La cite dia.. Kena cari la mana² SID yg ada stok lebih.. Alhamdulillah, Herbal Blend dapat bantu kurangkan resah dalam hati ibu² ni.. IbuElly pun bersyukur sangat dapat bantu tau! Ohh ya, krim ni BEBAS PARABEN & TAHAN SEHINGGA 3 BULAN  tau sebab isinya sangaatttttttt mampat! 


Cust ibuElly yg sapu pada muka untuk masalah kulit wajah

      See, banyak tau kegunaan Herbal Blend ni.. Namapun MULTIPURPOSE CREAM!  jadi memang boleh guna untuk apa jua masalah lahh gituu.. Hihi.. IbuElly seronok bila dapat bantu orang lain.. Itulah tujuan utama ibuElly start bisnes Shaklee.. Bukan nak kejar sales, bonus dan insentif Shaklee semata-mata! Ok korang yg nk ikhtiar masalah masing² dgn Herbal Blend ni, jgn segan² msj ibuElly yaaahhh... Bubaiii! 

Tel : 017.560.4426
Fb : Elifa bt Ismail
Fb page :Pengedar Shaklee Ipoh
Ig : elifaismail
Web : elifaismail.blogspot.com



No comments:

Post a Comment