Cinch Shake Mix sebagai pengganti makananan.. πŸ˜‹ - IBU ELLY SHAKLEE

Tuesday, 20 June 2017

Cinch Shake Mix sebagai pengganti makananan.. πŸ˜‹

      Assalamualaikum korang.. Pagi ni IbuElly nak share pasal Cinch shake Shaklee.. Haa mesti korang Jarang² sgt dengar pasal Cinch ni kan?? Sebab jarang nampak SID promote.. Biasa deme dok promote ESP tu je.. Cinch ni ibuElly belum penah try, tpi mmg nk try dlm masa terdekat sbb Cinch ni pun salah satu produk bagi kurus.. Kihkih!


Ni yg perisa Vanilla, kata deme sedap! 

      Korang tau tak, stp kali korang minum Cinch Shake ni korang akn dapat 24 gram protin, 24 jenis vitamin dan mineral penting, serta 6 gram serat larut  (dicadangkan diambil bersama 1 sudu ESP).. Protin ni mmg penting utk badan tau sebab protin digunakan utk membina otot, dan ototlah yg menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori..  Makanan yg kaya lrotin blh buatkan kita tahan lapar, yg mana boleh bantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan..  Haa selain tu LEUCINE - nutrisi penting di dalam Cinch utknkeprluan tubuh kita tau! 


Ni Cinch rasa coklat pulak.. Mesti sedap gilaa ni! 

      Ok kita dh bincang ttg apa itu Cinch. Jadi apa pulak manfaat utama Cinch Shaklee ni ye?? 

  1. Indeks glisemik - 22 : sesuai utk penghidap kencing manis
  2. Dengan Cinch Pro, campuran eksklusif protin dipertingkatkan dengan leucine  - asid amino
  3. Leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan
  4. 24 gram protin setiap hidangan untuk membantu anda berasa puas dan kenyang 
  5. Tinggi kandungan serat - 6gm serat setiap hidangan
  6. Glycemic yang rendah untuk mengekalkan tahap gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  7. Memberikan 35% atau lebih Nilai Harian kepada 21 vitamin dan mineral penting
  8. Penggunaan soya BEBAS GMO
  9.  tiada perasa tiruan, warna atau pemanis

      Haa nampak macam menarik daripada ESP kan?? Haa menarik la sebab ESP tu at  kena mkn jugak sikit baru boleh tahan lama laparnya tu. Kalau Cinch ni, tak payah.. Shake² je pastu memang in shaa Allah lapar sampai ke tengah hari TANPA makan pape pagi tu.. 


Cinch perisa Latte.. IbuElly tak boleh nak describe rasa dia sebab belum cba.. Nanti dah cuba ibuElly bagi review dalam next entry eik.. 


Ok korang boleh la wasap ibuElly terus di www.wasap.my/60175604426 untuk pertanyaan dan pembelian eik.. 

Fb : Elifa bt Ismail
Fb Page : Pengedar Shaklee Ipoh
Ig : elifaismail




No comments:

Post a Comment