saya agen Cosmoderm kawasan Ipoh! πŸ’œπŸ’œ - IBU ELLY SHAKLEE

Wednesday, 21 June 2017

saya agen Cosmoderm kawasan Ipoh! πŸ’œπŸ’œ

      Assalamualaikum korang!! Haa berita baik!! IbuElly dah jadi agen dropship sah untuk produk COSMODERM!  lepas ni korang beli dengan ibuElly je tau! Kihkih! Eh gurau je, beli kat farmasi pun boleh, tapi kebanyakan farmasi tak jual full range.. Jadi bolehlah cari produk Cosmoderm yg takde kat farmasi tu dgn ibuElly eik.. For sure, ibuElly akn consult sekali la mcm mana ibuElly consult customer Shaklee..  Hehehe..


Rangkaian produk Cosmoderm.. Ada banyak tau, boleh je wasap tanya nak brg apa

      IbuElly dah lama kenal produk Cosmoderm ni, sejak 2 tahun lepas.. Masa tu baru stop skincare online + mengandungkan Dahlia.. Mgkim hormon imbalance sama kot muka naik banyak sgt jerawat dan tinggalkan bintik² hitam! Mmg rasa meremang tgk muka masa ngandungkan Dahlia.. Masa Iskandar licin mulus je.. Hermmmmm! 

      So pegi Farmasi nak cari produk utk hilangkan parut² kat muka masa tu.. So akak tu cdangkan krim Cosmoderm Vitamin E 3000.. Masa tu krim ni dok dalam bekas kaca lagi, bukan macam sekarang bentuk tiub.. Lagi senang rasanya dlm bentuk tiub, kang buh lam bekas senang pecah + bnyk ruang dlm beg Kena guna.. Hahahahhaha! 


Tu haa yg 1000iu.. IbuElly pakai dr tahun lepas lagi, lepas tu stop konoN nak cuba produk lain.. Now setia balik dengan Cosmoderm.. Kihkih.. Rutin setiap malam : toner Enfuselle Shaklee + vitamin E cream + vitamin E oil 15 000 iu

      Alhamdulillah, nampak la juga makin lama makin pudar parut yg liat sgt nk hilang tu.. Pakai balik cosmoderm vita E Masa tgh bulan Jun ni.. Nak raya kan, kena usaha lebih la kasi hilang parut.. NantI dah habis yg ni, nak cuba yg 3000iu pulak.. Lagi umphhhh Tau sbb kandungan rose hip Oil dia lagi tggi.. Produk ni ade jual di farmasi, tapi kat farmasi tak semua produk la ada.. So korang boleh je contact ibuElly kat wasap atau klik je www.wasap.my/60175604426 tau.. Mudah beno dah skang ni kan.. Kihkih! 


Nasib sempat sampai before raya.. Ni pun dah nak sold out.. Paling best yg banyak org beli pencuci intim Manjakani tu! Best Bak angg! Sejuk dan berangin je lepas cuci tau! 


Memang pihak Cosmoderm yang pack mcm ni tau! 

      Haa menarik kan?? Beli dr hq, mmg akaN ade jela offer best.. Tak sama mcm beli kat farmasi tau.. Ni dah siap bungkus gini, so senang sgt la kome nk bg hadiah kat sape² kan.. N harga murah sikiT la berbanding beli di farmasi.. Ingat Beli di farmasi dapat ke harga murah dan packaging gini??? Takde kan... Haaa kat Cosmoderm IPOH ade .. Ni page cosmoderm ibuElly di fb.. Klik link tu dan jgn lupa like ok! 

Fb Page Cosmoderm : Cosmoderm IPOH
Ig : @cosmoderm_personalcare

No comments:

Post a Comment