Shaklee Collagen Powder sangat tempting!! - IBU ELLY SHAKLEE

Tuesday, 6 June 2017

Shaklee Collagen Powder sangat tempting!!

      Assalamualaikum.. Oii mak dah bersawang blog ibuElly ni haa.. 2 3 hari ni down skit sbb tak cukup tido! Anak tak sihat.. 😞 so ibu pun xde hati sgt naK menuliss.. Hari ni nak cite pasal serbuk kolagen Shaklee ni haa.. IbuElly baru je makan dalam 5 sachets gituu.. Masya Allah, masa nak byr dok menggeletaR juga hulur debit kad.. Hahahahahhha!


Sachets Shaklee Collagen Powder. 

      Sebab nak raya ni kan, teringiN juga la nak try.. Mana tau boleh pudarkan sedikit sebanyak parut jerawat kat muka ibuElly ni kan.. Sebab kata mereka yg prnah cuba SCP ni, katanya kalau set kecantikan Shaklee yg biasa tu (ESP + vita C + Vita E) tu kesan dia macam kapal terbang, tapi kolagen ni kesannya macam roket!!  Woww sgt kan! Tu yg hati ni menggelegak beno nak cuba Shaklee Collagen Powder ni.. 

      Dah namanya diperbuat daripada bahan semulajadi,  janganlah nak expect makan satu sachet je terus nampak tegang dan awet muda kulit tu.. 🙄 Bg mereka yg tiada masalah kulit sgt, dlm sachet Kelima gituu dah nampak perubahan ketara.. Ada yg kena 2 3 kotak dulu baru lah cantik.. Kolagen Shaklee ni beri perubahan pada kulit wajah sekurang-kurangnya dalam minggu ke-8 tau.. Dalam buku nutrisi Shaklee kaya gituu.. So kena tggu sebulan lebih la juga sekurang-kurangnYa baru nampak perubahan ketara kot.. 


Ni la rupe kolagen Shaklee. Kecik molek je bekasnya.. Boleh guna balik nanti ni buat letak pin tudung! Hahahahah! 

     Makan gituu je ke?  nk kena kemam ke? IbuElly dah rasa kolagen kalau kita kemam gituu je.. Bagi ibuElly memang x sedap la.. Hahaha.. Ase cmna tah, geli tekak nak telan gituu je.. Better campurkan dalam jus (tanpa tambah gula yaa) atau apa² minuman favourite korang.  Ase mcm tu lagi ok dan sedap.  Kihkihkih.. Mmg serbuk dia halus sgt, lain la tekstur mcm kolagen lain yg ibuElly penah mkn.. Dlu pernah try V Asia je pun.. 😝

      So disebabkn belum mkn bnyk lagi tak boleh la nk bgtau efek sebenar kolagen nipd kulit muka ibuElly ni haa..nnt bila dh habis sekotak ibuElly review lagi eikkk.. 🤗


If korang ada bujet sendiri dan tak mampu nak makan kolagen tu, nahh cuba yg ni pulak.. Ni ibuElly sendiri tau.. Bukan orang lain!! 


If berminat nak dapatkan produk Shaklee, boleh contact ibuElly melalui :

📲 017.560.4426
🌐 elifaismail.blogspot.com
📚 Elifa Bt Ismail
📜 Pengedar Shaklee Ipoh
🎦 elifaismail



No comments:

Post a Comment