Spa muslimah di Ipoh.. - IBU ELLY SHAKLEE

Friday, 16 June 2017

Spa muslimah di Ipoh..

      Assalamualaikum korang.. Haa dah Ramadhan ke-21 dah wei.. Cepat gila masa berlalu kan.. Kejap je dah weekend balik.. Masa tu sangat² la berharga bagi kita, jgn lah buat benda tak berfaedah, buat jahat kat org, takut xdan nak mintaK maaf dan bertaubat pulak.. 😞

      Bulan puasa ni, ibuElly memang xckup tido, tak cukup rehat.. Ase nak baham org je tau bula badan penat ni.  Mana ngan kelas tuisyen, rumah, suami, anak², biz lagi kan.. Kome jgn nk kata, " dah penat Takyah la buat " ibuElly cepuk satg.  Hahahahhaa! Jadi semalam ibuElly pegi lah manjakan diri di Jentayu Spa, Station 18 Ipoh. Dah lama tau sbnrnya x g urut, reward diri sendiri mcm ni. Kebetulan suami pun bagi green light dan elaun khas utk belai badan, ape lagi kann!


Ni haa kedainya.. Dia sebelah kedai dobi tau.. 

      Spa ni  khas untuk muslimah je.. LELAKI DILARANG SAMA SEKALI  ke sini ye.. Sila cari tempat lain yang khas utk lelaki.  Hahahahaha.. Ala, kat gerbang mlm ke psr mlm ke belambak lelaki yg boleh urut.. Husband ibuElly pun biasa urut di Gerbang Malam je. Takde ehh nk ke spa bagai.. 😝

      Banyak jugak tau rawatan yg ada kat spa ni.. Harga pun affordable, tak mahal sgt.. Xde rawatan yg cecah beribu pun.. Nk yg murah² pun ada.  Memang berpatutan la sgt.. Ni nk dekat² raya, ade promosi dan pakej tau.. IbuElly amek yg pakel la smlm.. Mmg best dan terasa dimanjakan laa gitu.. Hilang stress dan penat tau!



Ni antara pakej yg ada.. Setiap bulan ade je pakej² lain yg menarik.. Memang berbaloi la bak anggg! 

      Owner dia pun baik tau.. Korang blh la mintak tips² kecantikan ke, rumah tangga ke.. Hahahahha.. Dah la cantik, tau tak umur dah 40-an tpi muka awet muda sesangat! Dia pun rajin berfacial katanya, patutlah kulit cantik kan. Plus dia pun mmg mkn supplemen dan gunakan skincare Wardah dari Indonesia tu, kat spa pun ada jual tau if korang mmg pakai Wardah.. 

      Badan ibuElly pun rasa cergas balik pagi ni.. Kalo tak lemau je badan ni tau.. Korang yg masih tercari² spa muslimah terbaik kat Ipoh dan harga berpatutan kena pegi kat Jentayu Spa Ni.. Staff dia pun cantik dan comel dua².. Kihkih! 


Ni haa nombir owner die.. Korang boleh tgk² kat fb dulu then contact la owner utk pakej atau rawatan yg korang nak.. Korang in shaa Allah takkan menyesal.. πŸ€—


No comments:

Post a Comment