betul ke Vitamin ni memudaratkan? - IBU ELLY SHAKLEE

Wednesday, 23 August 2017

betul ke Vitamin ni memudaratkan?

      Ada banyak jenama vitamin kat farmasi dan pasaran sekarang ni kan.. Tak kurang juga vitamin² atau supplemen yg bnyk dijual secara online ni.. Yg kita sndri tak tau sama ada betul² selamat atau tak.. Ada juga yg terlampau murahh! Mcm tak logik pulak kan.. 🤔

      Ramai usahawan skang nak dapat duit cepat, nak buat produk sendiri.. Buat produk lagi senang nk kaya kata deme.. Terpulanglah, kalau produk korang dapat memberi manfaat kepada org lain, dipersilakan.. Kalau semata-mata nakkan keuntungan semata-mata, sila berhenti sekarang!

      Namun, dalam bnyk² jenama kat pasaran skang ni kan.. IbuElly hanya percaya pada satu jenama sahaja, iaitu SHAKLEE.  alhamdulillah, dah hampir setahun ibuElly setia dengan Shaklee.. Banyak sgt perubahan yg Shaklee dah berikan pd ibuElly.. Serius talkk!


      Dan yg bestnya, dengan Shaklee ni kita bukan hnya dapat manfaat vitaminnya, kita juga boleh mulakan perniagaan kita tau.. Korang tau tak, asalnya ibuElly join Shaklee ni utk makan sendiri je.. Sebab ada masalah kulit masa tahun lepas.. Tak caya korang boleh tgk. Imej² kat bawah ni tau.. 

Teruk kan muka ibuElly? 

Ni kat tepi yg dicover dgn tudung.. 

      Masa ni, Allah je tau perasaan ibuElly tau.. Mmg mula² ibuElly beli Sustain Release Vitamin C  je tau.. Sebab masa tu belum cukup bujet, so beli vitamin yg HOT SELLING dan TAHAN LAMA je dulu.. Lepas tu baru add on Vitamin E  untuk PUDARKAN PARUT.. 

      alhmdulillah, mmg slow² nmpak perubahan walaupun ambil masa lama sangat! Korang jgn ingat senang eikk nk cantikkan kulit balik, makan masa tau.. So korang jgn lahh nak cuba² skincare yg tah ape² kat pasaran tu tau.. Pastikan skincare tu selamat dn ada KELULUSAN KKM tau.. 

Tak dinafikan juga ada yg dengki dengan Shaklee ni.. 😆

      Ye ibuElly akui, ada suatu ketika ibuElly down juga sbb ada viral tentang Shaklee.. Asalnya page tu nk attack SID (shaklee independent distributor) yg OVERCLAIM je.. Tapi mcm makin serius pulak.. Dok kata Shaklee tak bagus, Shaklee itu Shaklee ini.. 

      Down tu bkn mksd nk stop buat biz Shaklee tau.. Down skjp sbb diorang tak pernah pun cuba lagi Shaklee ni.. Tapi dah kutuk bukan² dan sebarkan fitnah pulak.. IbuElly tak kata la Shaklee ni bagus, tapi disebabkan Shaklee juga ibuElly boleh jimat bnyk drpd belanjakan ke KLINIK PAKAR KULIT.. tak rugi ibuElly cuba Shaklee dulu.. 

      Dan sekarang, hampir setahun dah ibuElly dengan Shaklee.. Rasa mcm Shaklee WAJIB kena ada kat rumah tau.. Yela, ibuElly juga dah setahun TAK AMBIL PANADOL tau.. Nak demam ke, selsema ke, batuk ke, ibuElly akan telan Vita C Shaklee cecepat sebelum lagi teruk.. 

      Dah la sebotol tahan 6 bulan pulak tuu.. Kiranya korang hanya belanjakan setiap 6 bulan sekali je.. Bukan kena beli tiap² bulan pun kan.. Dah la tu, dpt points lagi.. Mana tau points tunakan melayakkan korang utk terima bonus stp 15 haribulan kan.. Berbaloi tau!

      Bonus Shaklee ni kita sndri yg tentukan nk banyak mana tau.. Lagi rajin korang, lagi besarlah bonus korang tu nnt.. Ni BONUS tau, bukan sale.. Haa, best kann?? IbuElly pun bru nak aktif balik group coaching sbb baru je lepas setel banyak masalah ni haa.  Korang nk join ibuElly ber biz Shaklee juga? 

      Bukan susah, tak perlu simpan stok pun.. Korang hanya promote dan lepas tu HO Shaklee yg akan uruskan semua.. Ala² dropship la gituu.. Haaa best kan?? If korang nk tau bnyk lagi, korang boleh je contact ibuElly kat no ni 0175604426 tau.. Klik je kat no tu dan korang akan direct terus ke whatsapp ibuElly.. 

IbuElly dah mudahkan utk korang.. Sekarang ni bergantung pada korang la ye utk bertindak! 🤗

Korang boleh juga follow page fb ibuElly ni Pengedar Shaklee Ipoh dan fb personal ibuElly Elifa bt Ismail tau.. Klik je kat nama tu takyah susah² nak taip.. 




2 comments:

  1. wahhh.... teruk juga mukanya dulu. tahniah dah ok sekarang ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Nak pulih tu makan masa.. Tobat dah xmo try skincare bukan²..😣

      Delete