Lagi produk COSMODERM untuk PEMUDARAN PARUT WAJAH! - IBU ELLY SHAKLEE

Sunday, 20 August 2017

Lagi produk COSMODERM untuk PEMUDARAN PARUT WAJAH!

      Assalamualaikum korang.. Ok lah taknak mukadimah pepanjang.. 😆 ibuElly nak cite tentang produk Cosmoderm lain yg sgt berkesan dalam PUDARKAN PARUT JERAWAT  tau..

      IbuElly dah guna dan jiran tetangga pun dah komen.. Kata deme, ' muka Elly nampak makin cantik, makin elok la ' oii mak kembang kuncup mendengornye kome! Alhamdulillah hasil KONSISTEN nampak juga hasilnye ye dakk..

Ni yg ibuElly guna sekarang lepas krim 1k iu dan vita E oil habes.. 

      IbuElly guna serum dalam 15 hari, krim vitamin E sebulan.. Utk pengetahuan korang, ibuElly ni kulit muka jenis BERMINYAK tau.. Jadi ibuElly hanya sapukan krim tu hanya pada waktu malam sahaja & hanya pada parut, bukan satu muka.  Disebabkan krim ni berminyak, so korang yg kulit berminyak just sapu pada tmpt bermasalah je tau.. 

      Serum tu pulak dari siri Luminous Pearl.. Siri untuk pencerahan & anti jeragat  sebenarnya.. Disebabkan ibuElly ni suka gila ber SERUM, alang² dah Cosmoderm ada SERUM baik guna yg ni je kan.. IbuElly beli masa offer, dapat rm4x.xx je.. Harga sebenar atas rm50..

Ni set untuk PENCERAHAN dan kulit BERJERAGAT.. kat luar tak pasti ada ke tak.. Tapi ibuElly ade je jual

      
      Ni lah setnya.. IbuElly hanya guna serum je dari siri ni.. Yg lain guna set TEA TREE anti jerawat.. Al maklum lahh muka gila senang naik jerawat, tapi takdelah sebanyak dulu nakk oii! Better la sekarang dari dulu.. Haa gituu.. 

Konsisten hanya sebulan!

ibuElly la ni! Best tak tengok kesan dia?? 

      Gambar kat atas tu, ibuElly TAK MAKEUP PUN TAU!  masa ni ibuElly hanya pakai PELEMBAP dan bb cream Cosmoderm je.. Tu pun nipis² je bukan tebal beno.. Sebab ibuElly tak suka dan tak pandai makeup.. Susah nak cuci dan ambil masa lama nanti time nak solat.. Hahahha

      Tu lahh dua benda yg ibuElly konsisten tiap² malam.. Ikutkan tak boleh juga guna Vita E cream yg 3k iu sebab kulit berminyak kan.. Tapi kisah pulakk! Kita nk yg kesan cepat dan kandungan Vita E dia banyak.. Kihkih!

Antara set lain yang ibuElly guna :

IbuElly guna FULL SET yg ni lepas Enfuselle Shaklee habis.. Sebab Enfuselle pun akan discontinue oleh Shaklee


       Set Tea Tree ni pun ada juga VITAMIN E yg bantu untuk PUDARKAN PARUT.. tapi taklah sehebat dan sekuat vitamin E punya siri.. Sebab dalam Tea Tree ni pun ada paling tinggi 200 iu je tu pn dalam cleanser dia.. Vitamin E paling kuat 30k iu pun ada.. Yg tu nanti lain entry ibuElly cite tau.. 

      IbuElly sangatlah berpuas hati dapat share kat sini tentang produk bagus untuk pudarkan parut ni.. Yg bestnya, Cosmoderm ni HALAL, BEBAS PARABEN dan MAMPU MILIK! takde la macam sesetengah produk yg regenye boleh buat kita telan air liur sejurus mendengarnya.. 😆😆

      So senang je, if korang ada kulit yg bermasalah dan nak ibuElly guide, terus je hubungi ibuElly kat 0175604426 ni tau.. Senang kan terus wasap aje.. Korang pun boleh juga like page ibuElly di facebook, Cosmoderm IPOH tau.. Godek² la kome dalam tu tentang Cosmoderm ni.. Macam² ada.. Follow juga ig : Cosmoderm_personalcare

Tatatatatatatatatatatatatatatatatatata!!!! 



No comments:

Post a Comment