sambut birthday di SECRET RECIPE! 😉 - IBU ELLY SHAKLEE

Tuesday, 22 August 2017

sambut birthday di SECRET RECIPE! 😉

                Assalamualaikum korang.. Alhamdullah dalam ada banyak dugaan yg menimpa kami sekeluarga, dapat juga kami adik beradik buat makan² untuk birthday ibu.. Alhamdulillah sangat!

       Mulanya plan nak makan steamboat, tapi adik² pulak taknak.. so adik bongsu ibuElly cadangkan kami p makan kat SECRET RECIPE  .. selama ni ibuElly dok ingat yg Secret Recipe tu memang jual kek semata je.. Tak pernah pun terfikir yg ada makanan bagai.. Hahahahha!

        Yela, dulu² mana lah merasa.. Beli kek secret recipe pun jauh sekali! Dulu² susah nak oiii walaupun dah zaman millenium dah masa tu.. Dah bekerjaya di barulah dapat bagi anak² merasa. Kihkih..

IbuElly tak ingat la apa nama panjang spageti ni.. Tapi seafood spageti laa

        Seingat ibuElly spageti ni rasanya pedas.. Budak² mmg tak tahan la makan spageti ni.. Si Iskandar dok berebut udang je dengan ibuElly.. Habis semua udang dia tibai.. 😆 demi anak kurelakan jela.. Tapi ok la not bad rasa dia, serius kagum masa mula² nak order.. Banyak jugak makanan kat sini tau! 

Ni makanan khas untuk anak kecil.. Comey tau burger dia, ada 6 ketoi tak silap

        Gambar penuh ada dalam fon adik, lupa nk suh dia wasap gambar.  Jangan tanya kenapa ibuElly tak tgkp sendri gambar.. Memang kalau kat luar, rulesnya bagi ibuElly NO HANDPHONE WHILE HANDLING KIDS OUTSIDE  hahaha.. Gambar² ni pun ehsan drpd adik dan juga husb ibuElly.. 

Keluar semalam utk sambut birthday ibu

        Walaupun ada berlaku beberapa perkara yg tidak diingini pada ibu waktu tarikh hari kelahirannya ni, ibuElly tetap nak bawa ibu kua makan dan release stress beliau.. Ibu pun alhamdulillah ada selera makan dan boleh lah bergelak ketawa macam biasa walhal esoknya nk hadap hari yg sgt menyakitkan hati kami keesokan harinya.. 

        Biarlah org nak kata apa pun, janji kami akan buat apa saja utk bahagiakan dan gembirakan hati ibu.. Alhamdulillah semalam semua ada.. Keluarga ibuElly ni pun bukanlah besar sgt.. Kami pun adik beradik 3 org je.. Tapi seronok dan meriah jugak tau! 

Budak² ni takyah cakap lah.. Uncontrol oiii! 

Cantikkan ibu kepada ibuElly?? Kihkih! 

Lengkap kami satu keluarga 🤗😍


        Actually ok la jugak makan² kat Secret Recipe.. Dah makan banyak malam semalam balik tu ibuElly telan la 4 biji Herb Lax Shaklee  dan esok paginya takyah cakap lah.. 2 kali berulang ke jamban tau! Habis semua keluar balik.. Kahkahkah! Ambikk kauu!! 

        Asalnya ada banyak lagi makanan lain.. Tapi mcm biasa la ada kat fon adik dan husband.. Hahahahahahahahahahahahahahahaha! Nanti ada masa ibuElly buat entry lain dn tunjukkan makanan lain yg ada dan menarik kat Secret Recipe tu tau.. Terbaikk lahh! Tak payah susah² nak cari kek.. Kihkih! 

      Korang yg nk beli Shaklee atah produk Cosmoderm boleh direct wasap ibuElly kat link 0175604426 ni tau! IbuElly sentiasa ade utk reply wasap korang tau.. 😇

Bye! 





No comments:

Post a Comment