cikgu Elly ajar tuisyen :) - IBU ELLY SHAKLEE

Friday, 15 September 2017

cikgu Elly ajar tuisyen :)

      assalamualaikum w.b.t

adehh mcm ormal sgt pulakk kan.. hehe.. ok ibuElly sebenarnya nk cite ttg kerjaya ibuElly sebagai PRIVATE HOME TUTOR ni selama hampir 4 tahun dahh..

      alhamdulillah, ibuElly masih diberikan kesempatan oleh Allah lagi  untuk cari rezeki di bumiNya yg luas ni.. betul la kalau kita percaya pada rezeki dan Allah tu sndri mmg kita akan dapat benda tu.. but of course kena ada usaha la!

      ibuElly start buat hometuition ni masa November 2013.. masa tu baru je grad dr USM, tak pegi konvo pun sbb terberanakkan Iskandar masa tu.. makanya transkrip ibuElly semua pihk universiti pos je ke rumah.. sadis!!

      masa mula2 nk start buat tuisyen tu rasa tak yakin sesangat, yela NAK AJAR BUDAK2 kot!!  boleh ke aku ni mengajar?? tak ke bagi ajaran sesat kat budak2 tu nanti kan?? itu la dia, belum cuba, belum tahu.. dah cuba rasa mcm syg nk tinggalkan pulak.. hahahha..

ok ape buat hometuition ni.. lumayan jugak la bergantung kepada berapa cas yg korang kenakan.. ibuElly buat murah2 je xde la smpai rasa mcm tercekik darah kan.. sbb ibuElly sndri pun seorang ibu, tau mcm mana susahnya cari duit.. jadi seboleh-bolehnya ibuElly mmg xnk bebankan ibu bapa..

name card lama.. hehe..

ibuElly boleh ajar kimia

fizik pun boleh (dah dulu major fizik kan kihkih)

UPSR pun ada ajar..smpai ke SPM

keadaan kelas kat dalam rumah ibuElly, buat kat ruang tamu je..

buku ni bagus tau..warna warni

interframe masa hari Guru tadika Iskandar

      in shaa Allah kalau xde halangan, nak bukak cawangan Elly Hometuition  kat area umah ibuElly ni je..nak tambah lagi bilangan student dlm satu2 masa.. berkolaborasi dengan jiran sebelah umah.. jiran ibuElly cikgu tadika, nak berenti keje dah sbb gaji ciput.. x berbaloi dgn kerja dan gaji katanya..
xpe lah, kita usaha ikut lain pulak kan.. mana tau rezeki anak2 kan.. yg penting kita usaha je yg terbaik.. Allah tu Maha Kaya, Dia akan bagi jugak pd mreka yg berusaha in shaa Allah..😍
      jadi ibu bapa yg nkanta anak2 tuisyen SEKITAR IPOH ni boleh la contact ibuElly terus di 0175604426  tau.. klik terus je kat nombor tu eikk..
ok tatatatatatatatatatat................................................. 





No comments:

Post a Comment