mudahnya shopping!! - IBU ELLY SHAKLEE

Friday, 15 September 2017

mudahnya shopping!!

      shopping masa kini jadi lebih mudah kan dengan ONLINE?? ibuElly sendiri akui yg sekarang ni jarang sgt dah keluar rumah semata-mata utk shopping!

      daripada bersesak sesak dan berpanas/berhujan, ibuElly lebih selesa di rumah sendiri santai dan baring sambil scroll2 LAZADA, 11STREET SHOPEE dan seangkatan dengannya.. 😆😆

      ibuElly tau, korang pun mesti cmni kann?? tambah yg ada anak2 kecik tu, lagilah bermalas-malasan nk keluar dari teratak kesayangan masing2 kan? 😝 sama la kita!!


ibuElly suka shopping kal 11street sbb deme rajin bagi kupon 😍

      11street ni semedang bg kupon bila ibuElly nk shopping.. so jadi lagi murah la berbanding harga yg diorang pampangkan kat skrin tu.. ibuElly memang suka offer! selain 11street, apps lain yg best utk shopping adalah ⤵⤵⤵

shopee!!

      ni pun best! lepas kita beli brg, kita akan dapat reward dalam bentuk COINS tau.. coins yg kita kumpul2 selepas pembelian ni, kita boleh gunakan nanti utk deduct harga asal.. sama jugk, dapat lagi murah!!!😬😬
 
      kita wajib jadi pengguna bijak di zaman kos hidup yg semakin meningkat sekarng ni.. bagi ibuElly, 11street dan Shopee ni memang best sebab deme rajin bagi kupon dan rewards supaya kita boleh berjimat cermat..
 
      lagi satu apps shopping yg best dan tmpat suami ibuElly selalu shopping adalah LAZADA.. hehe.. kalau parcel ada lambang Lazada yg sampai, sure bukan belian ibuElly!😂😂😂
 
LAZADA ni pun ade jugak kupon tapi kita kena selalu tengok2 kat bahagian atas tu

tapi ibuElly dah kurang dah shopping kat Lazada ni.. sebelum kenal Shopee dan 11street rajin jugak.. hahahaha.. tapi, yang penting PENJIMATAN tu yg kita nakkan! kihkih! so, enjoy your shopping yaa!
 


No comments:

Post a Comment