oh NOo!! parut CHICKEN POX di usia dewasa???? - IBU ELLY SHAKLEE

Thursday, 14 September 2017

oh NOo!! parut CHICKEN POX di usia dewasa????

      ya Allah, mesti terkejut baca tajuk entry tu kan?? biasa chicken pox ni time budak je kena kan?? masa budak kalau kena parut cmtu pun still senang nk hilang sbb budak lagi kan..

      ce bayangkan kalau kita yg da tua2 (tua ke 😓) ni kena chicken pox pulak lepas tu tinggal parut gituu??? 😞😞 mesti rasa malu sangat2 kan?? parut chicken pox susah kot nak hilang kalau biar dia baik sendiri je betul tak??

      haa ibuElly ada cara nak bagi parut hilang cepat, both guna rawatan LUARAN dan DALAMAN.. haa mesti korang nak tau kan mcm mana tu?? haa meh akak2 dan abg2 yg tengah struggle nk hilangkan parut tu baca entry ibuElly ni..

PRODUK COSMODERM UNTUK PEMUDARAN PARUT 

      Ada yg penah dgr ke pasal cosmoderm ni?? produk ni mmg ada dijual di farmasi  tau.. cumanya biasanya kat luar tak banyak la produk Cosmoderm yg kita boleh dapat.. nak senang cari pada agen mcm kami ni.. hehe..

antara feedback cust yg guna Cosmoderm

      dia ni masa mula2 wasap ibuElly tnya pasal set parut, punyalah risau akan keadaan kulit muka dia.. mmg sungguh2 ni nk pudarkan parut chicken pox kat muka tu.. bukan senang weiii!

ni ibuElly tunjukk eikk antara item yg sesuai untuk PEMUDARAN PARUT

 ibuElly guna yg ni skang.. krim vita E 3k iu + serum Luminous Pearl
      
      dua item ni ibuElly guna dalam masa sebulan la.. memang berkesan bak hangg!! berbaloi betui dengan harga.. dah la MURAH, BERPATUTAN, HALAL lagi tau!! pendek kata tak susah dh nk cari skincare yg selamat..

      
close up sikit

ni oil dia.. mcm serum la jugak

      krim ngan oil ni ada 2 jenis tau :
  • KULIT BERMINYAK - guna  krim vitamin E 1k iu + vitamin E oil 15k iu
  • KULIT KERING - guna krim vitamin E 3k iu + vitamin E oil 30k iu
memang terbaik la habaq angg!!! yg serum kale merah tu pandai2 je ibuElly tambah.. konon nk bagi SEKATAKAN TONA KULIT & CERAHKAN BAHAGIAN PARUT YG HITAM TU.. tu je tujuannya.. tpi tak sangka ehh lagi berkesan pulakk!!
penangan guna dua2 skali!!!

PRODUK SHAKLEE UNTUK PEMUDARAN PARUT 
ok tadi dah cite pasal Cosmoderm, now cite sal Shaklee pulakk..  Shaklee pun tak kurang hebatnya dalam pemudaran parut ni tau.. meh bak tunjuk item mana yg hebat sangat tu.. at least Shaklee bantu dari dalam kan..  Cosmoderm dari luar, haa gituuu!!
jerawat kurang

bukan setakat jerawat, susah juga nk sakit tau

vita E pun sgt bgus utk pemudaran parut tau

      vitamin KECANTIKAN KULIT adalah VITAMIN C, VITAMIN E, ESP, KOLAGEN & VIVIX.. boleh cuba mana2 pasangan ataupun nk mkn satu jenis je pun boleh.. korang takkan menyesal punya cuba Shaklee dan juga Cosmoderm!
korang boleh contact ibuElly kat wasap ni ➤ 0175604426 (klik je kat no tu)


 
  





  

   

1 comment:

  1. Assalam..vit E oil tu pakai masa bila ye? Vit E cream n serum luminous tu masa bila pulak?

    ReplyDelete