segalanya di hujung jari.. - IBU ELLY SHAKLEE

Saturday, 16 September 2017

segalanya di hujung jari..

      assalamualaikm.. apa program harini kome?? ibuElly mcm biasa la, sepatutnya kelas penuh harini.. tapi pengasuh anak2 cuti.. first time diorang cuti lama semenjak 4 tahun gunakan perkhidmatan diorang.. ok la kan..hihi..

      pagi tadi mak mentua kol.. bgtau internet kat kg dah kena potong.. dia suruh amek yg baru sbb yg lama ni atas nama anak beliau, a.k.a en somi ibuElly.. kihkih.. agak susah urusan sbb kami di Ipoh, mak di beruas nun.. so better la tukar atas nama mak terus senang kan..

      sekarang ni memang mudah betul, nak shopping, nk topup sume online je kan.. hahaha.. mak mentua mintak daftarkan streamyx baru.. so kita pun google la mana yg snang.. jumpa web ni : streamyx online klik aje kat link tu kalau korang nk daftar online..

      nak topup pun mudah, pegi je kat online banking yg korang ada.. asal ade duit je dlm bank tu haa boleh je topup terus.. xyah keluar rumah.. 

mudah kan???


2 comments:

  1. hehehe.. baru je nak daftar.. tq kak atas info ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi konon nk suruh adik yg keje tm tu buatkan.. tpi die suh kita online je cari..

      Delete