set kecantikan premium! - IBU ELLY SHAKLEE

Tuesday, 12 September 2017

set kecantikan premium!

Wow bestnya offer September! 

      Alhamdulillah, selesai dah closing Ogos.. Closing kali ni best tau sebab skali ngn Hari Kemerdekaan dan juga Hari Raya Aidil Adha.. 🤗🤗 bermakna tu tauu! 

      Offer bulan September kali ni adalah offer KULIT CANTIK MELETOPSS!  dalam offer ni ada Esp, Sustain Release Vitamin C, Gla Complex & Shaklee Collagen Powder!  Tudiaa korang rugii wei tak grab offer ni! Dah lah berkualiti, pastu siap dapat voucher lagi untuk korang gunakan masa NEXT PURCHASE nanti tau.. 

      Voucher ni bila korang beli lagi nanti SELEPAS korang beli set ni, korang boleh la guna untuk dapat rebate/diskaun.. Korang boleh je kongsi beli ngn kawan² ke, ngn sdare mara ke. Xde hal tauu.. Nk tau lanjut lagi, ketik ibuElly ni utk direct wasap eik.. 

Vitamin favourite ibuElly! 

      Yg ni kesukaan ibuElly sejak setahun lepas.. Alhamdulillah kulit mmg makin baik sejak konsisten vita C ni tau.. jerawat tu adalah sekali sekala naik tapi dah tak sebanyak dulu dah!

      tu yg ibuElly suka sangat tu tau! kolagen tu ibuElly penah try sekali masa sebelum raya pose ritu.. saja REWARD DIRI SENDIRI kononnya.. hahahahha.. ok la mmg nmpk ketara kesannya walaupun sekotak je!!! anak buah tegur kulit nampak bersih sangat2!  

      niat di hati memang nk repeat lagi, tapi ase syg pulak duit hasil titik peluh ni..hahah sbb sekotak pun dlm rm2++.. korang yg mampu, wajib cuba kolagen Shaklee ni tau.. serius korang takkan menyesal dan rasa berbaloi sangat duit korang tu nnt..

ni la rope kolagen tu

      ada 15 sachets je dlm tu.. halus sgt2 tekstur dia tau.. tak penah rasa kolagen bertekstur halus sgt yg mcm tu tau.. kesan pun superbb! masa beli tak pk duit kopak ke ape ke.. janji nak cuba jugak sume produk Shaklee ni.. hahahhaha.. puas hati!

      bulan ni offer tpi bukan offfer harga murah, offer dpt e voucher je la.. korang boleh dapat rebate masa next purchase nnt.. hehe..

ok korang boleh contact ibuElly kat no ni, 0175604426 tau.. klik je kat no tu.. ok bababaiiii!


    

No comments:

Post a Comment