tempat riadah cantik untuk bawa anak2.. - IBU ELLY SHAKLEE

Monday, 18 September 2017

tempat riadah cantik untuk bawa anak2..

      assalamualaikum.. fuh, penat betul if keluar jalan ngan nak2 tanpa ayah diorang.. hahaha.. ayah semedang sibuk, so ibu la yg bertanggungjawab luangkan lebih masa bersama anak2 supaya nnti tak lah jadi mcm katak bawak tempurung pulak kan..

      kena la bg deme tgk dunia luar sama.. asyik terperuk je dlm rumah xbuat apa.. hari2 dgr lagu nursery pun bosan juga 😄😄

Guna adik ipar punya member kad.. Rm8 je seorang.. Kat Tesco St18

ibuElly just bawak dioang g main dalam tesco pastu g taman botani je.. sebab tu je yg dekat.. yg lain jauh pulak plus adik ipar ibuElly pun ada sama bawak anak dan ank2 buah jalan-jalan.. sekali sekala hang out bersama-sama, best jugak.. 😛

Garang sangat anak dara sorang ni


      alhamdulillah dapat tgk kegembiraan anak2 tu satu kepusan bg ibuElly sebenarnya.. tu lah hasilnya bila kita dah penat usaha keras time weekdays, dihadiahi pulak dgn senyuman dan gelak tawa ank2 di waktu weekend ..

      barulah rasa berbaloi bekerja kan..hihi.. ibuElly bawak anak2 buah sama skali ngn adik ipar.. alhamdulillah bbudak2 seronok sgt.. alhamulillah dikurniakan rezeki tengok senyuman dan tawa anak2..


Cantik pemandangan kat sini.. Masa pegi ni ada 2 pengantin datang untuk PHOTOSHOOT.. 



No comments:

Post a Comment