penyelesaian BENGKAK SUSU.. - IBU ELLY SHAKLEE

Sunday, 1 October 2017

penyelesaian BENGKAK SUSU..

      assalamualaikum korang.. ya Allah lamanya tak godek blog ni haa.. dah bersawang pun.. ibuElly demam smpai tak boleh nak bangun kelmarin tau, tak tau la ape sebab, anak2 nasibbaik takde ape.. ibu je teruk sikit..

      sehari sebelum kena demam tu, ibuElly pi la COD vitamin untuk IBU BERPANTANG ni haa kat Manjoi nun.. tau aje la kome Manjoi tu beso kampungnye.. kalau tak kerana google maps memang dah tah ke mana hala dah ibuElly pun.. dah la berdua ngan Dahlia, hahaha..



      ibu ni wasap ibuElly ahad malam tu untuk masalah BENGKAK SUSU & NAIKKAN BERAT.. aishh ibuElly punya struggle nak turunkan berat, ibu ni nak tambah pulak.. hahaha.. ok gurau! makanya si ibu ni pun setuju lah nak cuba LECITHIN untuk masalah bengkak susu beliau.. itu yang paling utama yang beliau nak selesaikan pun.. tak tahan dah katanya tanggung sakit bengkak susu tu..



      sampai je kat umah beliau, ibuElly kena explain pulak pasal Shaklee ni kat suami beliau, sebab akak ni tengah dalam pantang, tak larat la nak keluar rumah kan.. so panjang lebar ibuElly dok cite pasal Shaklee dan juga vitamin yang isteri dia bakal makan ni haa.. menggeletar jugak wei first time ni cakap panjang lebar pasal Shaklee face to face depan muka orang lain,,pengalaman yang sangat best sebenarnya tau! asah kita punya ilmu dalam bidang vitamin2 ni. hahaha..



      al kisahnya ibuElly cite la jadual makan, khasiat produk bagai.. asal usul Shaklee ni kan.. seronok la sebab kita sendiri memang makan dan jual pulak kan.. konfiden tu datang sendiri tau! 

      dan alhamdulillah sangat! 2 hari lepas ibuElly cod kat akak berpantang tadi tu, dia mesej macam ni.. tengok gambar kat bawah ni..



      haa terkejut dan happy tak terkata la bila akak ni mesej macam ni.. dah la masa ni tengah struggle nak baik daripada demam ni.. dapat feedback positif macaam ni pulak kn.. lagi best lah!! terus je update kat fb dan ig.. bagi orang tengok sendiri yang Shaklee ni bukan produk cikai.. produk kajian saintis dan memang terbukti halal dan semulajadi tau..

      seronok bukan main la hati akak yang tengah dalam pantang ni tadi.. dapat la beliau enjoy waktu berpantang dengan hati yang gIrang lagi riang,,ewahhh! ehh korang apa tau, sakit tauu bengkak susu ni! ibu boleh menangis sampai demam2 tau tahan sakit punya pasal..

      ok tu je testimoni yang ibuElly nak cite.. next entry ibuElly cite lagi apa kelebihan Lecithin selain untuk melegakan bengkak susu ni.. tatatata..

boleh contact ibuElly kat medium2 ni tau.. paling cepat, wasap la.. hahahahahahah!

no tel : 0175604426
page FB : Pengedar Shaklee Ipoh
ig : elifaismail

       

No comments:

Post a Comment