Shaklee VS Cosmoderm - IBU ELLY SHAKLEE

Sunday, 1 October 2017

Shaklee VS Cosmoderm

      assalamualaikum.. aduh2 terima kasih bebanyak pada korang yang sudi singgah blog ibuElly yang tak seberapa ni.. rajin memblog skang semenjak dah ada wireless mouse ni hahahahahha.. memudahkan keje betoi!

      ibuElly kekadang tak tau jugak nak cite pasal apa, al maklum lah masih lagi baru dalam dunia penulisan ni kan.. menulis pun sekadar suka2 dan excited nak cite tentang produk SHAKLEE dan juga COSMODERM je.. hehehe



      Shaklee takyah cite panjang la kot sebab ramai antara kenal kan apa benda Shaklee tu.. hehehe.. produk Shaklee ni dah 60 tahun kot dalam pasaran.. ibuElly pun dah setahun amalkan.. alhamdulillah kulit dan kesihatan pun makin baik..






      malam tadi ada tanda2 sakit tekak dan batuk, telan Vita C Shaklee 3 biji pagi ni takde rasa dah sakit tekak tu! Vita C ni bab2 menguatkan imun tubuh badan memang serah kat dia la.. laju betul buat kerja!!



      sekarang ni nak cerita pasal Cosmoderm.. Cosmoderm ni ada banyak la juga skincare yang bersesuaian dengan korang.. dia ada set untuk KULIT BERJERAWAT, KULIT BERMINYAK, KULIT KERING, KULIT KUSAM, KULIT NORMAL, KULIT SENSITIF, NAK CERAHKAN KULIT & KULIT BERJERAGAT.








       haa agak banyak kan set2 dia? currently ibuElly guna FULL SET ANTI JERAWAT TEA TREE tau.. memang terbaik lah, muka pun dah tak berminyak dan kurang la sikit naik jerawat berbanding dulu! dia punya bb cream pun best, tak berminyak langsung muka ni tau! 


    korang tak payah la gatal2 nak cuba produk karut yg korang sendiri tak tahu keberkesanan dan sumber nye.. muka kome jugak yg merana tak berlagu nnti kan.. syukur lah dengan kulit korang skang dan cari hanya produk yang memang dijual di drug store je.. mudah kan?

      tak jumpa produk Cosmoderm atau susah nak cari pengedar Shaklee kawasan Ipoh ni? klik je kat 0175604426 ni tau.. wasap cepat sikit respon berbanding benda lain.. hahaha.. ok bye!

No comments:

Post a Comment