BEST SELLER SKINCARE SET COSMODERM! - IBU ELLY SHAKLEE

Saturday, 18 November 2017

BEST SELLER SKINCARE SET COSMODERM!

Stok FULL SET ANTI JERAWAT COSMODERM HABES!

      Sepanjang ibuElly jual Cosmoderm dalam tempoh 6 bulan ni, ni lah first time set ni habes stok! Bayangkan betapa ramainya manusia menggilai produk berhantu ni! IbuElly sendiri pun guna tau dari hujung Mei aritu. 😬
Memang jimat!

      Dah la jimat, berkesan dan MURAH pulak tu! Zaman Dato Seri Najib ni ase takde ape yang murah. Semua nak main duit belaka. Ada duit semua jalan, takde duit dok termenung di jalanan. Gituu! Macam set anti jerawat ni, full set hanya rm80 BELUM termasuk pos tau! Punyalah murah, dapat 5 barang kot!

Ya, tolonglah caya. Memang rm80 dapat 5 barang ni. Cuba kalau kat Watsons, dapat tak harga meleleh macam ni? 

      Set ni merangkumi PENCUCI MUKA, TONER, PURIFYING MASK, UBAT JERAWAT & PELEMBAP. Wow sangat kan?! Ada setengah brand rm80 baru dapat pencuci je satu. Yang lain kena kua duit lain pulak. IbuElly masih lagi guna pelembap dan mask dari set pertama, dalam tempoh 6 bulan lepas. Pencuci muka pun baru guna 2 kali. Toner dan ubat jerawat memang cepat la abeh sebab kerap guna lagi² ubat jerawat tu! 

      Pencuci muka ni TIADA  buih tau. Jadi sangat sesuai untuk KULIT BERJERAWAT. kalau korang nak tau, individu yang kulit berjerawat memang TAK SESUAI guna pencuci muka yang berbuih. Tu sebab masa nak beli produk, kena tau betul² jenis kulit dan produk yang korang bakal beli. Tak boleh main hentam kromo je tau. 

     Tu sebab kalau korang dapatkan konsultasi daripada ibuElly, memang ibuElly akan tanya habis² tentang jenis kulit dan maklumat lain untuk memudahkan ibuElly cadangkan skincare yang sesuai untuk korang tau. IbuElly nak duit yang korang laburkan tu berbaloi dan korang akan dapat kesan yang sama, macam mana ibuElly dapat jugak! 

      IbuElly bukan setakat nak menjual, tapi nak sebarkan manfaat dan kebaikan produknya sekali tau! Sebab ibuElly tau, betapa sukarnya kita usaha nak cari duit, jadi kita nak sangat duit yang kita belanjakan untuk sesuatu produk tu berbaloi! Taknak duit tu lebur dengan sia² kata orang kan. 

      Ok kalau korang teringin sangat nak cuba tapi tak sabar nak tunggu full set ada stok, nah boleh cuba yang ni. Set asas aje. 


Yang ni set asas. Tapi still mask takde stok! Sebab stok yang habis dan full set skincare tu habes adalah disebabkan oleh kepupusan mask ni lah! 😭

Maka, bertabahlah kejap ye sementara tunggu stok mask ni ada. Cuba cari kat farmasi/Guardian kalau ada. Jangan sedih² ya. Ok tu je ibuElly nak cite dulu. Korang support la page Cosmoderm ibuElly, Cosmoderm IPOH tau. Like dan follow eik. In shaa Allah memang ibuElly sentiasa update page tu. Ig pun ada, search je cosmoderm_personalcare tau. 

      Ok lah, ngantuk sudah! Tatatatata! Ohh ya nak wasap kan? Save siap² no ni, 017-5604426 tau. 🤗

No comments:

Post a Comment