Bisnes Shaklee? Best ke? 🤔 - IBU ELLY SHAKLEE

Saturday, 18 November 2017

Bisnes Shaklee? Best ke? 🤔

3C DALAM SHAKLEE.. APA TU 3C??

➡ Cash
➡ Car
➡ Convention

Ok selama setahun #ibuElly jadi pengguna setia Shaklee dan pada masa yang sama berbiz, CASH adalah salah satu bonus yang #ibuElly yakin memang kita akan dapat, dan #ibuElly memang penah dapat pun! Bulan Mac paling banyak, dalam rm5++ gituu! 😱😱
Siapa nak bagi wei banyak tu kan??

      Yang kedua ni masih belum tercapai dan ia adalah salah satu sebab kenapa #ibuElly nak serius dalam Shaklee.. Bonus kereta daripada Shaklee, macam mana tu? Shaklee akan bayar duit kereta tu seumur hidup! Diorang akan bagi cash sedebuk dan korang boleh pilih nak bayar untuk kereta baru, atau sambung bayar loan kereta yang ada sekarang.. Allah bestnya kalau dapat tu, tapi kenalah dengan usaha keras sama..bukan tau mengeluh dan termenung aje! 😉

      Dan yang terakhir, pakej percutian PERCUMA TAJAAN SEPENUHNYA oleh Shaklee sendiri! Ni biasa yang rank dah tinggi², jangan tak tau dalam Shaklee ada ranking atau KENAIKAN PANGKAT.. naik pangkat, bonus pun naik lah!

      Tu yang bestnya Shaklee ni, kau berniaga dapat UNTUNG RUNCIT, BONUS BULANAN, KERETA & juga PERCUTIAN ke dalam dan luar negara.. (nak merasa juga suatu hari nanti in shaa Allah. 🙆

     Jadi #ibuElly nak tanya korang balik, untung ke UNTUNG join ahli Shaklee ni?? Ikut korang sebenarnya join ahli untuk biz atau untuk makan sendiri je.. Dua² pun untung.. Nak senang kenalah usaha keras sikit kan, mana la nak ada tunggu bulan jatuh ataih seat kereta macam tu aje kan! 😆

Jom mulakan kerjaya korang denga #ibuElly bersama Shaklee!

Like page : Pengedar Shaklee Ipoh
No tel : 0175604426

No comments:

Post a Comment