Nasi Goreng Udang thorbaikk di Ipoh! - IBU ELLY SHAKLEE

Wednesday, 1 November 2017

Nasi Goreng Udang thorbaikk di Ipoh!

      assalamualaikum sahabat2 blogger ibuElly.. alahai lamanya tak menulis, kejung dah jari jemari ni, hehehe.. ibuElly busy la sikit uruskan urusan harian.. kat fb dan ig rajin juga update, so pape korang boleh juga terjah fb ibuElly tu tau..

      tengok tajuk terliur tak?? ni bagi korang yg sangat2 menggemari udang la.. mana yg TAK BOLEH makan seafood tu, haa siap2 Alfalfa dan Omega Guard Shaklee sebagai pendinding.. in shaa Allah, takde ape yang teruk sangat kalau dah bersiap siaga dengan 2 perisai ni.. hehehe..

       ni lahh dia NASI GORENG UDANG power dulu, kini dan selamanya in shaa Allah.. kedai ni ibuElly ngan somi pegi sejak zaman kami boypren gepren lagi tau! dah 5 tahun, rasa dan warna MASIH SAMA! baru2 ni kami pegi makan sana, sikit pun tak berubah rasa dia.. udang pun gebu gebas macam udang ni dok telan ESP Shaklee hari2.. kahkah!

Rasanya dah jadi rm17.50/pinggan kot skang

      cuma harga lah dah naik gila2.. ingat lagi dulu masa 5 tahun lepas kalau tak silap harganya dalam rm7.XX something la sepinggan.. ni kelmrin somi kata dah nk dekat rm20 sepinggan! omg! tengok, nasi goreng udang legen ni pun dah naik harga.. apatah lagi kos sara hidup kita skang  ni kan,,

      mana ada yang murah lagi skang  ni.. melainkan BARANGAN COSMODERM je.. kahkah! so korang kena cuba tau nasi goreng udang ni kalau mai Ipoh.. landmarknya kedai ni BERHADAPAN DENGAN BANK ISLAM AREA PANGLIMA BUKIT GANTANG tu.. kedai dia memang tepi jalan je.. ada banyak deretan kedai kat situ, tapi kedai ni yang paling hujung, sebelah jalan raya tau..

      rugi tak try tau.. kawan2 ibuElly kalau ade yang datang dari jauh memang ibuElly akan bawak diorang datang makan kat sini.. hehe..cubalah nanti!

page Shaklee : Pengedar Shaklee Ipoh
page Cosmoderm : Cosmoderm IPOH
fb personal :  Elifa bt Ismail

No comments:

Post a Comment