penipu besar! - IBU ELLY SHAKLEE

Friday, 24 November 2017

penipu besar!

      Wei ramai juga yang ingat ibuElly ni guna mekap untuk tutup parut! What the heck betul lah! Buat pengetahuan korang, ibuElly memang tak reti dan tak pernah mekap sendiri kot! Last mekap timw kawen je tu pn kak ipar mekapkan.

      Nak mekap sendiri bila kua ngan somi ke memang tak reti wei. Tolong lah pecaya ibuElly bagitau ni. Sumpah demi Allah ibuElly tak tutup parut dengan foundation atau mekap.

Kadang kua umah pakai pelembap je kot! Punya malas nak tepek segala mak nenek pondesen atau bedak kopek ehh kompek skalipun. Mandai je korang ehh kata ibuElly mekap!😣😣😣

Macam dalam gambar ni haa, serius ni guna pelembap + bb cream cosmoderm je. Bb cream ni bukan mcm sesetengah pondesen yang boleh tutup parut

      IbuElly memang pakai dari Julai aritu sampai lah sekarang. Pastu topup dengan Shaklee untuk dalaman. Memang takde guna produk lain pun. Tu sebab berani jual, sebab kita sendiri memang amalkan dan makan. 

      IbuElly takde cakap tak serupa bikin eik. Jual je, makan/gunanya idak. Tidak sama sekali! Ni lagi antara barang yang ibuElly guna dan makan eik. Korang scroll lah sampai tercabut jari tu. 

Kadang tukar esp + vita C

Ni paling superbbb! Agen PUDARKAN PARUT

Ni ibuElly pakai untuk luaran. Murah + sangat berkualiti! 💪

Semua produk ni ibuElly jual tau. Nanti ada masa g jenjalan kat page ibuElly. 

Cosmoderm : Cosmoderm IPOH
Hometuition : Elly Hometuition
No telefon : 017-5604426



No comments:

Post a Comment