Rahsia kulit BEBAS PARUT! 😱😱😱 - IBU ELLY SHAKLEE

Wednesday, 1 November 2017

Rahsia kulit BEBAS PARUT! 😱😱😱

' Aku tengok kulit ko dah makin ok la skang '

kata orng2 yang dok jumpa ibuElly depan2 skang ni termasuk ahli keluarga ibuElly sendiri.. 😎😎

       Maunya tak, kalau tak konsisten SERUM & KRIM VITAMIN E Cosmoderm IPOH tiap² hari, kalau tak konsisten VITAMIN C & ESP Pengedar Shaklee Ipoh tiap² hari, kalau tak konsisten jaga persekitaran tiap² hari, ko ingat boleh baik sendiri?

       Nak cantik nak kulit sihat nak level konfiden tinggi WAJIB usaha segala yang termampu. .bukan tunggu je kulit tu baik sendiri, alhamdulillah tak jadi ke klinik pakar kulit, hanya ikhtiar sendiri dengan Cosmoderm & Shaklee.. 

Alhamdulillah, jauh lebih baik dari setahun lepas.. Ni gambar minggu lepas, saja selfie nak anta kat somi.. Hahah,, tapi bila belek balik ehh jauhnya beza daripada dulu 😍

       Kita guna, kita makan & kita jual.. that's why kome boleh sangat² pecayakan #ibuElly.. #ibuElly ialah DUTA kepada barang jualan #ibuElly.. haa gituuuuuuu!

Comey dak ibuElly tahun lepas? Padahal time ni pun pakai pelembap jugak.. 😢

Masa ni rasa muka berminyak sangat! Adoiii tobat takmo pakai skincare merapu dah!

* gambar selepas tu hanya ber pelembap + bb cream + lip matte Fame Cosmetic, kata mak mentua pakai lipstick baru berseri.. #ibuElly pun rasa dulu dah abeh cantik dah! Kahkah! Mak mentua lagi berpengalaman kot, tu yang dengar juga cakap mak.. Bukan untuk orang lain, untuk anak dia jugak kan.. Hahahah

      Alhamdulillah, konsisten Cosmoderm (baru 5 bulan)  dan Shaklee (setahun dah) surut juga parut² dan jerawat.. Bukan nak kata takde langsung jerawat, ada tapi tak banyak macam dulu.. JERAWAT SEKALJ SEKALA TU NORMAL TAU, TANDA KULIT KITA SIHAT!  gitu lahh kata pakar kecantikan dan tokey spa.. Kalau takde jerawat langsung tu, means hormon kome la ting tong.. Haahahaha! 😝😝

      Ni antara yang ibuElly makan dan guna ⤵⤵⤵

Ni produk Cosmoderm untuk PUDARKAN PARUT jerawat

Supplemen topup dari dalam

Makan ESP sekali, dah la kenyang lama, parut pun cepat pudar! 

      Amacam? Best tak semua feedback thorbaikk daripada ibuElly ni? Laa, tak caya ni ibuElly? Betoi la wehh, takkan nak kena snap ic baru nak caya kot?? 😜

Meh scroll lagi kat sini :


Atau hubungi :









2 comments:

  1. Muka mai tengah breakout la skrg ni T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai yeke. Kena sabar bnyk² nk jaga kulit breakout ni. Alhamdulillah dah lepas azab setahun lepas. 😢

      Delete