VIVIX, PSORIASIS & CYST? - IBU ELLY SHAKLEE

Thursday, 30 November 2017

VIVIX, PSORIASIS & CYST?

Terkejut tau ibuElly dapat mesej daripada downline ibuElly. 😱 katanya doktor mintak teruskan makan Vivix  . Ala, produk premium Shaklee tu!

      Dia ni merangkap downline, dan juga kawan ibuElly masa di universiti dulu. Masa ibuElly baru beberapa bulan buat biz Shaklee, dia wasap ibuElly tanya pasal Vivix. Masa tu katanya dia nak cuba Vivix sebab dia pun google dari tempat lain.

      Katanya Vivix ni bagus untuk penyakit-penyakit kronik. Yela masa tu dia nak sangat ikhtiar untuk psoriasis & cyst  masa tu. Awal tahun aritu la rasanya. IbuElly memang terangkan kat dia yang vivix ni BUKAN UBAT YANG BOLEH MENYEMBUHKAN sebarang penyakit kronik. Ia hanya sebagai topup nutrisi yang tak cukup dalam badan je.

      So lepas beberapa hari dia kata nak fikir, akhirnya dia bagitau dia nak juga ikhtiar dengan Vivix. Yela wei, Vivix bukan murah tau! So dia nak jugak cuba mana tau berhasil kan. Sebab nak tunggu check up doktor lambat lagi.

      Nak dijadikan cerita, memang dia bagitau dah 1 setengah botol dia makan, PSORIASIS DIA HILANG DAN TAK DATANG BALIK LAGI DAH! Bayangkan betapa seronoknya kawan ibuElly ni masa tu. Psoriasis ni macam penyakit kulit tau. Dia bukan Eczema! Tapi kulit akan jadi kemerah-merahan dan berkuping-kuping. Kesian tau dengar kisah kawan ibuElly ni. Alhamdulillah sangat Shaklee dah ubah 360 darjah hidup dia! 🤗

      Tapi masa yang dia bagitau PSORIASIS dan stop, dia tak bagitau pulak keadaan CYST macam mana. Mengecut ke tak ke kan. Sebab dia bagitau dia belum jumpa doktor untuk follow up lagi. Lepas tu dia stop. IbuElly pun lama tak dengar pasal dia dah.

      Tup² kelmarin dia mesej ibuElly. Tanya pasal offer Vivix. Pastu ni haa dia cita kat ibuElly : ⤵⤵⤵⤵⤵

Apa perasaan korang agak² kalau ada orang bagitau produk yang korang jual berkesan pada dia? 

      IbuElly rasa bersyukur sangat tau! Tu sebab dia decide nak consume vivix lagi skali. Katanya memang sayang leburkan duit macam tu je. Tapi dia sedar apa kualiti yang dia bakal terima sesudah amalkan Vivix. Berbaloi kan? 

      Apa fungsi Vivix ni sebenarnya yang mampu untuk bekalkan sel² badan dengan nutrisi yang mencukupi untuk kekal sihat?? Siapa yang sesuai ambil VIVIX Shaklee si tonik kebabom ni?! Apa pulak kebaikan VIVIX ni ye? 

✔ merendahkan tekanan darah
✔ meningkatkan tahap tenaga
✔ meningkatkan pengeluaran sperma
✔ memutihkan & mengurangkan pigmentasi
✔ mengurangkan kedut halus
✔ anti kanser
✔ merendahkan tahap kolestrol
✔ menguatkan tulang
✔ melambatkan penuaan
✔ mengurangkan Arthritis

Vivix ni juga kaya dengan khasiat ANGGUR MUSCADINE nya. Ya, anggur rare yang sukar ditemui dan kosnya juga sangat mahal! ANGGUR MUSCADINE merupakan bahan utama yang terkandung dalam Vivix Shaklee ni. 

Pernah dengar ke kome nama buah ni? Atau pernah baca / tengok kat mana²??

       ibuElly pun baru pertama kali dengar nama buah ni.. Apa dia anggur muscadine ni ye?? Kalau korang nak tau, ANGGUR MUSCADINE ni sebesar biji bola golf tau saiz dia.. Besar sikit kot daripada anggur biasa kan.. Anggur ni sebiji aje rm100 nilainya sebab anggur ni anggur RARE, LIAR & SANGAT JARANG DITEMUI! 

      lagi, anggur ni anggur liar yang mempunyai 20 kromosom, dan kerana pasangan tambahan kromosom ni, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan.. Antaranya FUNGSI IMUN YANG LEBIH TINGGI & SIFAT ANTIOKSIDAN YANG LEBIH KUKUH! 

      kerana pertumbuhan alam sekitarnya yang unik, cahaya matahari yang kuat sebab itulah anggur ni mengandungi banyak POLIFENOL & RESVERATROL.. maka, ia sangat bagus untuk kesihatan manusia yang mengamalkannya. 🙂

      Inilah antara bahan yang terkandung dalam VIVIX Shaklee si tonik magis! Jangan tanyalah kome kenapa harga VIVIX ni mahal, tengoklah nilai sebiji anggur ni pun dah berapa kan.. Barang baik ni mengambil lebih kurang 3 tahun tau kajiannya, bukannya kejap.. Shaklee melabur banyak untuk dapatkan momentum maksimum dengan VIVIX ni! 😚😋

Haa, best ke BEST khasiat VIVIX SHAKLEE ni? Takyah pk panjang la. Meh wasap ibuElly kat 017.560.4426 tau. Wasap in sha Allah memang cepat dibalas! Korang boleh juga godek² kat ig (elifaismail) atau page facebook  Pengedar Shaklee Ipoh .

      Tapi perlu diingatkan korang tak boleh bergantung harap pada suplimen semata eik. Kema juga lakukan senaman dan juga jaga pemakanan. Kurangkan makanan bergula & bergaram serta makanan berproses (nugget, hotdog dan sebagainya). In shaa Allah bila kita jaga makan, semua akan jadi terkawal. Trust me! 





No comments:

Post a Comment