Daftar Ahli Shaklee secara online lebih mudah ke??? - IBU ELLY DI SINI

Thursday, 11 January 2018

Daftar Ahli Shaklee secara online lebih mudah ke???

      Ye, betul lah tu. Apa susah² nak kena isi borang bagai. Korang bagi je details seperti yang ibuElly mintak.

      Lepas tu kami SID ni key in online dan belikan member kit. Setel! Dah boleh beli terus dengan harga ahli. 

      Yang penting korang jumpa SID yang betul la. Tanya abeh² apa yang korang tak paham. In shaa Allah, semua akan berjalan lancar nanti. 💪

      Tu pasal ibuElly kata, Shaklee ni senang sangat nak buat. Boleh buat belian online, daftar ahli secara online, nak apa² jelah, kol je HO (home Office) Shaklee. Biar semua diorang buatkan. 

      IbuElly pun kalau tak dapat pegi kat branch, kol je branch dan mntak tolong adik amekkan. Kita bagi la no id bagai suh diorang tunggu adik ibuElly tu. Alhamdulillah, mudah! Kol aje tau. 

      Jadi takde maknanya korang kata, Shaklee ni susah nak beli dan susah kalau nak masuk ahli. Apa yang susah, tanya je pada SID yang kome dok beli tu. Kalau dia taknak bagitau, haa jangan segan silu klik kat SINI ok? 

      Dijamin akan dilayan dengan baik! 💪💪

Comey tak seketul ibuElly? Kihkih

No comments:

Post a Comment