Daftar sebagai ahli Shaklee? Mudah sangat sekarang ni!😍 - IBU ELLY DI SINI

Tuesday, 9 January 2018

Daftar sebagai ahli Shaklee? Mudah sangat sekarang ni!😍

Assalamualaikum 2018!

Masya Allah, lamanya rasa tak menulis. IbuElly ni amek mood lama sangat. 😝 maaf lah ye, sibuk bercuti, setup kelas tuisyen, ngan anak nak tadika.

      Banyak sebenarnya yang ibuelly nak share. Tapi pelan² ye. Kang semput ibuElly kang. Hahaha. IbuElly nak cite MACAM MANA NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE  ngan ibuElly (orang lain pun sama je kot 😝)

      Susah sangat ke nak jadi ahli Shaklee ni? Macam banyak je nak kena buat? Laa, tu lah gunanya SID (Shaklee Independent Distributor) macam ibuElly ni! 

      Korang hanya perlu bagi details yang diperlukan je. IbuElly boleh buat semua tu secara online je tau! Tak payah susah² nak isi borang bagai pun. 

      Masa pun jimat. Lepas daftar, akaun korang akan jadi PREACTIVE. Means korang belum lagi beli MEMBER KIT Shaklee dan masih belum boleh beli dengan harga ahli. 

      Once dah beli MEMBER KIT, baru akaun membership korang aktif. Haa boleh la menyoping vitamin Shaklee dengan harga lagi murah! 

      Bukan tu je, korang pun boleh kumpul² point jugak untuk layak terima bonus bulanan. Bonus ni Shaklee sendiri yang akan bank in ke akaun korang tau. Bukan melalui orang tengah ke apa. 

      Dan paling penting, ibuElly tak ade amek komisyen sesen pun masa korang daftar jadi ahli Shaklee. Best sangat kan? Nampak sangat Shaklee ni bukannya MLM yang hanya mementingkan keuntungan sendiri je. 

      Bila orang ramai jadi Ahli Shaklee, diorang pun akan dapat manfaat sama. Boleh beli dengan harga jauh lagi murah + dapat kumpul point untuk bonus dan juga dapat manfaat daripada Shaklee. 

Semua tu lebih mudah kalau jumpa SID yang betul. 😋

Jangan tertipu ye. Korang WAJIB dapat harga lebih murah. Tapi syaratnya, kena daftar sebagai AHLI la. Kalau nak harga ahli tapi takmo daftar, alahai maaf lah. IbuElly nak rezeki yang BERKAT. Duit oii, jadi DARAH DAGING nanti tau. 

      Not good jual harga murah dan nak stok jalan cepat tapi cara tak betul. 😣

Korang boleh like page fb ibuElly, Pengedar Shaklee Ipoh atau nak lagi cepat boleh direct wasap ibuElly di SINI . Ok daa, ingat Shaklee ingat ibuElly ya. 

No comments:

Post a Comment