Hai, EJEN COSMODERM here! 💖 - IBU ELLY DI SINI

Friday, 9 February 2018

Hai, EJEN COSMODERM here! 💖

Assalamualaikum.

Hai korang. Sihat ke? Masya Allah, berhabuknya blog ibuElly ni. Sori wei, ibuElly busy sikit ngesahkan stok Cosmoderm. Semedang je habes bila restok, alhamdulillah. Hehe

      Korang tau ke ibuElly dah upgrade ejen Cosmoderm? Ejen direct dari HQ tau, bukan atas orang. Lepas 6 bulan join dropship aje, ibuElly nekad naik EJEN. Simpan stok sendiri kat umah. Heheh

      Ternyata lain gila wei feel dia! Rasa seronok sangat tengok stok tersusun rapi je dan stok pun laju keluar. Sebulan dalam 5-6 kali ibuElly restok. Meh nak belanja sikit gambar-gambar stok kesayangan.


Senang sangat sejak simpan stok. Sapa² nak ibuElly terus pos. Takde order dari HQ dah. Means lagi cepat la sampai. Kihkih. Customer so far alhamdulillah puas hati sebab HARGA LAGI MURAH & BOLEH BELI SET tau.

      Sebab kat luar kena guna harga satu-satu wei. Kadang ade la juga Watsons buat offer tapi banyak barang yang takde pulak. Pening kan.

      IbuElly hari-hari wei ada postage. Sebab ibuElly guna sistem key in je. Tak payah beratur kat pejabat pos tunggu giliran nak bayar etc. Key in, bungkus dan tunggu posmen datang kutip. Senang sangat!

      Tu pasal boleh pos hari-hari. Hahaha. Meh lagi ibuElly tunjuk gambar parcels yang keluar setiap hari. 😋




Ni la rope parcel yang korang akan terima kalau bermuamalah dengan ibuElly. Comey kan parcel ni? Kihkih

       Korang jangan rasa was-was pulak dengan ibuElly. IbuElly TAK JUAL barang FAKE tau! IbuElly ni memang ejen sah direct dari HQ. Seronok jual sebab ibuElly memang guna dan dapat hasil.

      Kan ade ibuElly share sebelum ni kan feedback ibuElly guna Cosmoderm untuk PUDARKAN PARUT tu. Nanti korang cari lah post tu ye. Memang berkesan sangat tau. Nanti kalau korang nak order, boleh order kat ibuElly je kalau malas sangat nak keluar ke Watsons/Guardian kan. Hehe

      Jimat pun jimat sebab kita tak keluar duit banyak berbelanja. Yela macam la ibuElly taktau. Asal nak g Guardian je. Tup-tup singgah KTC la, DAISO la, DIY la, salon la, pegi MAPS la. Hahhaaha. Ok gurau!

      Lagi senang scroll ig ibuElly (cosmoderm_personalcare) lepas tu klik link kat bio ig tu then order! Klik² je wei! Nak order atau tanya mana yang sesuai, boleh tanya kat SINI tau. Atau boleh je ke page pesbuk ibuElly, Cosmoderm IPOH

No comments:

Post a Comment