Apa lagi Cosmoderm ni ada? - IBU ELLY DI SINI

Thursday, 15 March 2018

Apa lagi Cosmoderm ni ada?

      Haa mesti korang ingat Cosmoderm ni just ada skincare je kan? Yela, jarang nampak produk Cosmoderm lain selain skincare kat farmasi or drugstores.

      IbuElly amek je semua stok. Ada untuk intim,mata,sabun mandi badan,losyen badan,losyen panas dan skincare lah. IbuElly dah try semua item daripada produk Cosmoderm ni tau. Tade satu pun tertinggal. Hehe.

       Jom cekidaut apa yang ibuElly dah try. Memang tak menyesal tau.

rasa dah ok muka, boleh la upgrade. setiap warna function berbeza tau.

Item dari produk Cosmoderm ni paling murah ialah rm11.90. Tu, pencuci intim Manjakani 150 ml ni haa. Pencuci ni ada saiz besar jugak, 400 ml cuma rm17.90 je. Tak mahal kan? Sebab tu lah ibuElly jatuh cinta sangat dengan produk Cosmoderm ni tau.

 

      Dia bagi kita peluang rasa semua produk dengan harga yang sangat berpatutan tau. ibuElly skang still konsisten guna shower gel tea tree oil dan body scrub dia. Masya Allah! Fresh sangat!

       Bukan tu je tau, produk untuk mata 🐼 pun ada tau. Lingkaran gelap bawah mata, mata sembap, mata letih, boleh guna gel ni. Gel ni sejuk je rasa bila sapu kat bawah mata tu. Wah, rasa macam taknak bangun dari tidur la lepas sapu gel ni.

ni rm32.90 aje

       Sama jugak macam losyen panas dia. Losyen ni kan kalau korang rasa lenguh-lenguh ke sakit sendi ke, boleh jugak sapu. Ehh, pening kepala pun boleh tau! Tapi jangan la sapu banyak wei sebab losyen ni panas tau.

      Haa, losyen dan mandian Vanity's  Favourite ni pun sama. bau ni macam bau bunga tau. Lepas pakai, rasa macam tenggelam dalam dunia korang sendiri. Rasa Fresh, wangi dan segar sepanjang hari. Harga pun murah sangat! Of course, kat drugstores takde jual kan.

losyen dan shower gel wangiii!!

       Best la, bukan untuk skincare je, from HEAD TO TOE la kata omputih. Puas hati sangat. Korang kalau tak jumpa semua produk ni kat luar, boleh jugak beli kat ibuElly tau. 

 krim terapi untukkulit badan yang kering, tumit, siku dan etc.

 my favourite!

 losyen panas. Best sangat losyen ni

 tak ingat berapa bulan dah guna. Best sangat!

Meh, wasap ibuElly kat 017.560.4426 pastu jangan lupa jengah kat ig ibuElly @cosmoderm_personalcare dan page fb Cosmoderm IPOH. haa boleh jugak kalau korang nak jengah fb personal ibuElly, Elifa bt ismail 

ok tatatatatatatatatatatatatata..........................

2 comments:

  1. Utk kulit muka berparut mmg guna pencuci oren ke? Klau ada jerawat yg skli sekala mnjengah boleh ke guna yg oren ni?

    ReplyDelete
  2. Dia ikut jenis kulit sebenarnya. Kalau berjerawat dan berminyak biasa guna hijau.

    ReplyDelete