Cosmoderm, I love my skin! - IBU ELLY DI SINI

Saturday, 21 April 2018

Cosmoderm, I love my skin!

Assalamualaikum wbt

Bersawang jugak ye kat sini. Hehe. Alhamdulillah datang balik mood ibuElly nak menulis ni haaa. IbuElly selalu aktif kat ig dan fb aje. Sebab senang kan takyah nak tulis pepanjang.

      Korang tau kan yang ibuElly ni AGEN SAH PRODUK COSMODERM kan. Hehehe. Tapi ibuElly nak luahkan perasaan sikit.

      Memang korang boleh dapatkan produk Cosmoderm dengan harga yang jauhhhh lagi murah. Ada setengah tempat la, bukan semua. Ada yang selamba je mengguris hati ibuElly, ‘ sis, aaya beli kat Watsons rm10 je, sis jual mahal la rm19.90 ‘

      Masya Allah, diorang tu outlets besar kak. IbuElly ni cuma agen bilis je 😂 sampai hati kome nak samakan ibuElly dengan kedai-kedai besar macam tu. Watsons tu lain lah diorang boleh dapat banyak lagi untung daripada produk lain yang mereka pasarkan di Watsons tu.

      IbuElly memang jual produk Cosmoderm je, takde jual produk lain pun. Jadi ibuElly memang dapat untung 100% dari produk Cosmoderm je, takde untung dari produk lain. Jadi tolonglah jangan nak samakan ibuElly dengan mereka tau 😫

      Terasa dan terguris sangat hati ibuElly ni tau. IbuElly ni cuma nak sebarkan kebaikan tentang produk Cosmoderm je. Bukan nak bagi sedekah. Rm10 tu modal ibuElly pun tak lepas tau 🤭🤭
Lagi nak mintak ibuElly bagi kat korang rm10 je 🤣

      Ok la jom jela layan item-item yang ibuElly guna sepanjang 10 bulan ni :


Dah 10 bulan bersama


Untuk badan 😋😋


Penjagaan intim


Serum yang melembutkan dan mencerahkan kulit


IbuElly guna yang hijau


Makanan kulit SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR


Anak pun guna tau


Scrub PENTING!


Puas hati dapat bersihkan badan


Guna setiap kali SEBELUM cuci muka

     Nampak macam banyak kan ibuElly guna? Memang banyak pun! Sebab guna untuk muka, badan dan intim sekali tau. Senang satu brand dah ada semua. Shampu je takde. Sebab Cosmoderm ni memang fokus untuk KULIT je tau.

    Best kan Cosmoderm ni? Paling best sebab HARGA DIA YANG MURAH BERBANDING SKINCARE TIMBANG kat luar sana wei. IbuElly kan pernah rasa kesan penggunaan skincare lokal, jadi faham sangat macam mana rasa dia! 😫

      Kalau korang nak ibuElly consult dan guide lepas korang beli di luar, maaf! Masa ibuElly pun BERHARGA TAU! Lain lah kalau korang memang customer ibuElly. Berbaloi jugak nak melayan kat wasap berejam jam.

      IbuElly ni AGEN BERDAFTAR dengan Cosmoderm, tak dibayar pun untuk consult semua yang bertanya dan beli di outlets luar tu. Tolong la paham dan hargai masa kami jugak ye.

      Kalau rasa nak ibuElly guide sampai dapat kulit cantik balik, boleh je klik kat SINI tau. Jangan takut ibuElly tak makan orang. Selain tu boleh jugak klik kat Cosmoderm IPOH dan juga instagram @cosmoderm_personalcare tau.

Ok tu jela kot celoteh harini. Maaf andai korang terasa. Tapi kalau ibuElly tak jaga hati sendiri takkan korang pulak kan? 🤣🤣

No comments:

Post a Comment