Produk untuk segala mak nenek parut?? - IBU ELLY DI SINI

Wednesday, 18 April 2018

Produk untuk segala mak nenek parut??

PARUT MEMANG TAKKAN BOLEH HILANG KE? 

       Haa, korang penah tengok kan macam mana teruknye muka ibuElly breakout dulu? Skang korang masih nak tau tak macam mana muka ibuElly skang?

      Apa? tak penah tau pun?? Emm, sila pergi ke post sebelum ni. IbuElly ada tunjuk banyak sangat muka ibuElly yang breakout gara-gara berhenti guna skincare lokal 2 tahun dulu. 

      Jadi skang ibuElly terpanggil untuk share macam mana keadaan kulit muka ibuElly yang terbaru pada Mac 2018 ni. Korang tau kan yang actually, parut-parut memang boleh pudar tau. Tapi kena KONSISTEN dan SABAR banyak-banyak.








      ko tengok betapa besarnya ibuElly bold perkataan tu. hahahahahah. Alhamdulillah, 9 bulan dah setia dengan Cosmoderm (sebelum ni tak pernah setia dengan apa-apa skincare, paling lama pun 2 bulan lebih 😎)

      Jom cekidaut wajah ibuElly seiring dengan masa selama 9 bulan ni. 😜
Haa, korang tak teruja ke nak parut-parut semua tu hilang selamanya? Tak teringin? Aihh, rugi lah kome. Tengok IbuElly, banyak yang dah pudar kan??

Kalau nak rasa kulit BEBAS parut macam ni jugak, kena bertindak cepat lah! Raya pun tak lama je lagi kan.... Takkan tiap-tiap tahun nak kulit muka tu macam tu je. Kasi la kelainan sikit. 

korang boleh contact ibuElly kat 017.560.4426 tau. Atau boleh jugak ke ig ibuElly, cosmoderm_personalcare dan juga fb page, Cosmoderm IPOH

Jangan lupa foloow/like tau. Dan yang penting jangan lupa shopping skali. 😙 

No comments:

Post a Comment