Rimasnya jerawat badan! - IBU ELLY DI SINI

Wednesday, 25 April 2018

Rimasnya jerawat badan!

Assalamualaikum wbt

Amacam korang sehat ke? IbuElly nak share sikit tentang PENJAGAAN BADAN yang makin mendapat tempat di hati customer πŸ˜†

      IbuElly sendiri memang guna losyen dan mandian Tea Tree Oil ni haa. Bau dia lembut sangat tau. Dah la besar, tahan lama gila tau tak!


Ni haa, korang penah guna?

      Alamak gelap pulak. Tapi still nampak kan? IbuElly dah guna 10 bulan la skali ngan skincare bebanyak tu.

      IbuElly puas hati sangat sebab skang ni kan, somi ibuElly pun puji yang BELAKANG BADAN ibuElly ni dah kurang sangat jerawat badan ni haa. πŸ˜‹πŸ˜‹

      Tekstur losyen ni creamy dan sejuk je bila sapu kat badan. Mandian dia pun tekstur gel tau. So sangat jimat.

Harga pulak macam ni :

Mandian Tea Tree Oil - rm16.90
Magic Body Lotion - rm21.90

Ofkos lah BELUM TERMASUK pos. Kalau dah skali pos berapa je untung ibuElly nak oii??

Hahahahha ok gurau je. 


Ni packaging dalam SET TRAVEL


Body scrub ni pun wangi yakmat. Rm13.90 je tau


Tak tergoda ke wei?


Close up sikit


Losyen badan

Meh scroll kat media sosial ibuElly ni haa

Facebook page - Cosmoderm IPOH
No telefon - 017-5604426

No comments:

Post a Comment