Ada ke bantal yang BOLEH BASUH dan yang BOLEH ADJUST KETINGGIANNYA? - IBU ELLY DI SINI

Tuesday, 22 May 2018

Ada ke bantal yang BOLEH BASUH dan yang BOLEH ADJUST KETINGGIANNYA?

Assalamualaikum

      Sihat ke korang? IbuElly alhamdulillah setakat ni. Semuanya berjalan lancar. Aamiin

     Nak tanya nak dekat-dekat raya ni, dah ada semua baju raya, tudung raya, cadar raya. Tapi BANTAL RAYA dan ada dah? Korang taknak tukar ke?

      Tau tak korang, bantal ni pun ada TARIKH LUPUT tau. Ingat boleh guna je sampai bila-bila ke? No, nehiii!

      Kalau korang nak tahu, bantal ni mempunyai tarikh luput sehingga 1-2 tahun tau. Dalam tempoh ni, kita gigih la dok basuh sarung bantal tu sebulan 3-4 kali kan. Tapi bantal tu sendiri kome basuh tak?

      Haa?? Tak pernah?? Ni ibuElly nak share bantal terbaik punya. Siap boleh basuh dan boleh ejas tinggi bantal lagi! Best tak? Ni jom layan video ni 👇🏽👇🏽


Tengok, maintain gebu kan lepas basuh? 😍

      Masya Allah, korang tak terliur ke tengok bantal ni? Kat luar memang takde weh bantal macam ni tau. Kat ibuElly je ade 🤣🤣

      Masa mula-mula ibuElly guna, somi pun teringin. So ibuElly pun restok la 8 biji. 1 bagi kat somi, 1 bagi kat MIL, 1 bagi kat ibu, 1 bagi kat ayah. 2 biji adik- adik beli. 2 biji kawan beli. Memang terbaik lah!

      Ni jiran sebelah pulak nak. Sebab bantal ni tinggi. Ada jugak kebanyakan orang yang suka bantal tinggi-tinggi kan. Tapi jangan risau. Bantal ni korang boleh ejas sendiri nak tinggi macam mana. Isi dalam dia boleh dikeluarkan dan masukkan dalam sarung bantal lain atau simpan je kot-kot nanti nak tinggikan balik bantal tu kan. Walaweii! Bantal kome boleh ejas tinggi rendah ke wei? 
#tanyaaje 😂


2 biji di rumah. Awak satu saya satu ❤️❤️




Gebu kan weh?


Setanding bantal mahal tau!


Keistimewaan bantal Leyna

      Bantal ni memang gebu, ringan dan memang mudah sangat nak dibawa ke mana-mana. Zip bantal ni tersorok tau. Jadi zip ni takkan menganggu kepala korang time korang tidur. Best kan?


Omaigadd!

      IbuElly pun ada open kutu tau. Kalau korang berminat, boleh contact ibuElly kat 017-5604426 tau. Jom lawat instagram bantal Leyna bantal_mewah dan page facebook ibuElly Bantal Mewah Gebu dan Merah

😍😍😍😍😍😍





      

No comments:

Post a Comment