Betul ke ada TRUSTED AGENT produk Cosmoderm? - IBU ELLY DI SINI

Wednesday, 9 May 2018

Betul ke ada TRUSTED AGENT produk Cosmoderm?

Assalamualaikum korang.

      Masya Allah sori sangat sebab dah lama tak update. Tenet ibuElly abeh kuota! 🤧 tu la gatal kan pi update guna data. Mendapat lah!

      IbuElly sebenarnya nak update pasal Cosmoderm la apa lagi kan. Kahkahkah! Rupanya ramai yang tak caya ibuElly ni jual barang Cosmoderm yang ORIGINAL! 

      Alamak, stress jugak ye bila asyik dituduh jual produk FAKE dan TIPU ni. Hahahahha.

      Terasa ibuElly ni haa dengan tindakan kome ni tau kadang-kadang. 😹 ibuElly ikhlas nak cari rezeki dan sedikit duit poket dengan menyebarkan kebaikan Cosmoderm, tapi ini yang kudapat. Kahkah!

      Skang ni meh nak tunjuk feedback customer ibuElly yang dah berjaya dapat parcel diorang dengan selamat dan dapat produk original. Tak main la beli balik di farmasi, Guardian atau Watsons tau. Semua FRESH dari kilang. Kau ada?


Baki memang ibuElly akan bagi balik. Kalau lupa please ingatkan


Siap video bagai


Alhamdulillah, repeat lagi


Ni yang borong sampai 2.7kg semua barang dia. Bukan repeat customer, customer baru tau! Terharu sangat!


Alhamdulillah


Customer ni pun borong banyak tau

      Dah, lepas ni tolong percaya tau ibuElly memang AGEN SAH produk Cosmoderm. Bukan jual barang fake! Ada pape  boleh roger SINI, tengok instagram kat cosmoderm_personalcare dan fb page Cosmoderm IPOH

Tatatatata!

No comments:

Post a Comment