Beza SET ANTI JERAWAT dengan SET KAWALAN MINYAK Cosmoderm? - IBU ELLY DI SINI

Friday, 11 May 2018

Beza SET ANTI JERAWAT dengan SET KAWALAN MINYAK Cosmoderm?

Ramai jugak la ye yang konfius dengan dua set ni. Masih lagi daripada siri yang sama, iaitu siri Tea Tree Oil yang kale hijau tu.

      Dua-dua ni sama, untuk kulit berminyak, bermasalah dan berjerawat. Means kalau muka korang berjerawat, tapi tak berminyak, still tak digalakkan guna yang hijau.

      Sebab hijau fokus untuk kulit berminyak sahaja! Skincare Cosmoderm ni special sebab kita akan cadangkan ikut jenis kulit, bukannya masalah kulit semata-mata. 

      Thats why sebelum beli, konfemkan dulu JENIS KULIT korang tu. Tak kisah la korang agak sendiri ke, pegi buat analisis kulit ke kan. Janji kita tau apa jenis kulit kita tu.

      Ok taknak cakap banyak, jom kita tengok apa beza set kawalan minyak dengan set anti jerawat :


Set anti jerawat



      Nampak macam sama, tapi tak serupa kan? Haa yang rm80 tu murah sikit sebab dia ada ubat jerawat a.k.a anti blemish express manakala yang rm95 ada serum kawalan minyak. Beza sikit kan?

      Set yang rm95 ni sesuai la untuk korang yang kulit berminyak tapi takde jerawat. Means set ni fokus untuk kawal minyak kat muka je. Tapi kalau nak elak jerawat yang datang skali sekala tu haa boleh la beli skali ngan ubat jerawat tu haa. Takde masalah pun.

      Kebanyakan customer kat Malaysia ada jenis kulit berminyak dan berjerawat. Maklumlah kan dengan cuaca panas sepanjang tahun kat sini. Normal la tu.


Famous oii ubat jerawat ni


Pagi-pagi sebelum buat keje umah mesti tepek ni dulu. Apa ko ingat suri rumah takleh melawa?


Gambar ehsan daripada customer ibuElly ๐Ÿ˜ ada serum hijau kat situ

      Haa skang dah boleh tau kan apa bezanya? Ingat eik, pastikan dulu apa jenis kulit, baru beli! Nak senang ko roger je ibuElly, boleh dapat harga special macam kat atas tu skali. Kalau kat luar sori eik non hadoO harga set gini. Nanti kome jugak rugi ๐Ÿ˜†

Nak roger ko jangan lupa ni haaa klik kat 017-5604426 ni tau. Nak usha gambar kat ig pun boleh, klik je cosmoderm_personalcare ni haa. Kat ig pun ibuElly ade letak link wasap. Ko tekan je tau!


No comments:

Post a Comment