Eye bag berkilo! Apa nak buat ni? 😤 - IBU ELLY DI SINI

Tuesday, 1 May 2018

Eye bag berkilo! Apa nak buat ni? 😤

Assalamualaikum uolssss.

      Haa tengok tajuk pun tau. Harini nak cerita kisah mata 😆 EYE BAG . IbuElly pasti yang ramai sangat ada masalah ni kan 😹 

      Yela slalu sangat bersengkang mata siapkan assignment la, keje skolah la, tidurkan anak yang memang tak mau tido la, teman somi makan la. Hahahhaha

      Harini ibuElly nak share barang baik daripada produk Cosmoderm dengan korang. Mesti korang pun taktau kan yang Cosmoderm ni ada eye treatment gel untuk rawat lebam dan sembap bawah mata kan?

      Meh follow rapat-rapat dari skang ye 😻. Eye treatment atau nama famousnye GEL RAWATAN MATA ni sangat-sangat bagus untuk mata yang CANTIK, TERTARIK kau memang dabommmm!


Penah jumpa kat luar?

      Best sebab ada VITAMIN A dan CO-ENZYME Q10 yang sangat bagus untuk pembaharuan kulit. Dah la BEBAS PARABEN, BEBAS SLS dan BEBAS SLES. Jadi jangan risau, selamat untuk kegunaan jangka masa panjang.


Close up lagi

      Harga jangan risau murr murr je. Rm32.90 je BELUM termasuk postage. Kawasan Ipoh kau senang boleh je contact ibuElly tau.

Fb page - Cosmoderm IPOH
No tel - 017-5604426
Fb personal - Elifa bt Ismail



No comments:

Post a Comment