Kedai bundle best di Ipoh - IBU ELLY DI SINI

Wednesday, 2 May 2018

Kedai bundle best di Ipoh

      IbuElly nak share kedai bundle best kat Ipoh. Kat Medan Gopeng. Sapa orang Ipoh? Mesti tau Medan Gopeng ni kat mana.


Luas weh kedai dia

Ni kalau masuk, mau tak jumpa jalan keluar ni. Hahah. Macam-macam ada wei. Baju budak pun ada.

      Ni somi ibuElly la bawak ke sini. Katanya dia ada port baik punya untuk beli baju anak-anak. IbuElly pun suka wei! Murah nau!


Elok-elok dan cantik-cantik lagi wei. Memang berbaloi sangat, tak macam bundle pun


Tak sedo nak dekat rm100! IbuElly punya yang rm7 tu je. Hahahahaha

      Medan Gopeng ni asalnya dulu stesen bas sebelum jadi bangunan kerajaan macam ni. Now dah ada Terminal Bas Amanjaya Meru Raya nun haa. Memang maju betul dah Meru tu. Macam-macam ada!

      Bangunan ni dari luar nampak je macam krik-krik. Tapi cuba masuk dulu. Banyak lagi kedai-kedai kat dalam ni. Kitorang tak round pun tengok. Sebab masa ni kelam kabut nak balik kampung. Memang niat asal nak singgah bundle tu je.


Bukak hari-hari rasanya


Ni ada lagi cawangan lain sekain di Medan Gopeng. Boleh la terjah


Offer ni tak pasti sampai bila. Lupa pulak nak tanya.


Bawah khemah tu pun bundle jugak. Tapi ikut kilo. Pilih sampai 2 kilo, rm20 aje. Siap penimbang bawah tu


Bawah tu ada kedai buah. Boleh la try jus buah asli pakcik ni. Memang takde tambah gula tau 😋


Dulunya stesen bas tersohor di Ipoh. Kihkih.


Berbaloi-baloi shopping di sini

      Ni ibuElly share bagi korang yang memang suka bundle tau. Yang rasa bundle ni LOW CLASS tak payah cakap banyak. Pegi main guli sana. Baju branded dan high class ni sementara je, dunia semata 🤣🤣

      Ni kang dah pegi beringat sikit. Kang tak sedo poket makin kempis 🤣🤣










No comments:

Post a Comment