Nak bantal gebu teman tidur malam korang? - IBU ELLY DI SINI

Wednesday, 9 May 2018

Nak bantal gebu teman tidur malam korang?

      Berapa kali kome BASUH BANTAL dalam sebulan? Apa??? Tak pernah basuh? Basuh sarung je?

      Setakat basuh sarung, senang. Anak lelaki ibuElly pun boleh buat (ok gurau ni tinggi sangat expectation). Apa yang ibuElly maksudkan kat sini adalah korang boleh sumbat bantal seketul tu skali dalam mesin basuh, bukan hanya sekadar sarung bantal! 

      Awesome tak wei bila kome baca? Dia bukan macam tilam kabu tau bila basuh dia jadi berketul dan bergumpal. Dia akan maintain gebu je lepas kome basuh. Tak caya meh kita try layan video.


Boleh play tak?

      IbuElly saja nak test bantal ni betul ke tak bergumpal bila basuh. Memang ternyata la tak bergumpal langsung! Maintain wei serius talk ni!


Lepas cuci semalam, bawak balik kampung sempena nak mengundi. Kihkih


Tengok, kepala tak tenggelam sangat kan ke dalam bantal?

      Ni dah memang sarung dia macam ni tau. So kome tak payah sarung bantal lain pun takpe. Cukup macam ni je. Ya Allah tak tau la macam mana nak cakap dan terjemahkan ke dalam tulisan. 

      Kome kena try dulu bantal ni baru tau macam mana rasa dia. Somi ibuelly yang cerewet tu pun nakkan bantal ni weh! Haru betoi ibuElly dibuatnya. Jadi, sempena Hari Ibu ni ibuElly order la 8 biji sebab nak hadiahkan kat ibu dan juga somi.

      Mana la tau kan makin bertambah pulak order bantal masuk lepas ni 😋😋 kome doakan tau. 

      Meh ibuElly tunjuk dalam dia pulak 👇🏽


Dalam dia BUKAN kekabu tau! Fiber polyster yang SANGAT BERKUALITI TINGGI.

      Kalau rasa bantal ni tinggi, kome boleh keluarkan sikit isi dalam bantal ni dan ejas la sampai kome dapat ketinggian bantal yang kome nak. Tak susah kan?

      Bantal ni ibuElly jual jugak tau. Tak mahal pun, rm39 je sebijik. Kalau ambik 4 biji, rm150. Dah jimat rm6! 😍 nak ibuElly pos kan pun boleh tau takde masalah. Itu bisa diatur!

Kome berminat tak nak cuba? Yang dalam kawasan Ipoh, boleh COD je. No problem! Jimat duit pos! Boleh halo-halo ibuElly kat 017-5604426

Tak rugi wei try sebiji. Confirm kome akan repeat beli lagi sebijik atau berbijik-bijik! 🤣

No comments:

Post a Comment