Produk untuk rawat tumit kaki merekah 😎 - IBU ELLY DI SINI

Monday, 14 May 2018

Produk untuk rawat tumit kaki merekah 😎

      Dah jenuh jaga muka, apa kata kita belai badan pulak? IbuElly memang excited sangat nak share benda baik dan murah ni tau. Kome pun boleh berjimat tau.

      Kome penah dengar ke krim untuk tumit merekah Cosmoderm? Jangan ingat Cosmoderm ada skincare je tau. Bodycare pun banyak jenis ada.

      Advanced Theraphy Moisture Cream :


Pernah nampak kat luar tak?

      Krim kaki ni kalau ibuElly jual rm17.90 aje. Kat luar tak pasti la ade ke tak. Tapi mungkin sesetengah tempat ada kot. Boleh juga nanti korang try cari.

      Krim ni memang bagus untuk tumit merekah tu sebab krim ni mempunyai kelembapan yang sangat tinggi berbanding krim untuk muka tu.

      Tengok la tu ada minyak zaitun dan jugak lidah buaya. Minyak zaitun kan memang elok untuk kelembapan insentif kan. In shaa Allah korang takkan menyesal la guna.

      Amacam? Best kan? Murah dan berkesan pulaktu. Testimoni takde sebab tak edit lagi. Hahahahahaha! Tapi kalau nak wasap je takde hal.

No tel : 017-5604426



No comments:

Post a Comment