Sakit pinggang datang. Dah ada senjata perang? - IBU ELLY DI SINI

Tuesday, 1 May 2018

Sakit pinggang datang. Dah ada senjata perang?

      Assalamualaikum korang. Alhamdulillah, Allah bagi lagi kesempatan untuk bertemu 26 April. Tarikh seketul ibuElly dilahirkan.

      Terima kasih ibu berpenat lelah keluarkan along 27 tahun yang lalu. Kalau ibu takde, along pun tak kuat dan boleh menulis dalam ni haa 🤣

      Al kisah nya nak cerita la sehari sebelum birthday ni masya Allah. Sakit pinggang yak amat! Tak tau apa punca dan silapnya (tapi rasanya sebab salah posisi masa tidur ni) sampai sakit begitu sekali.

     Masalahnya sakit sebelah je wei. Dia macam salah urat tau. Ishh tah la taktau nak describe macam mana sebab sakit pun dah hilang kan. Haah ibuElly kalau sakit ni memang tak penah makan minggu.

      Paling koman 3 hari je. Tapi sakit pinggang ni tak sampai sehari dah ok. IbuElly nak share la ni apa rahsianya. Jom cekidaut!


Ni haa senjata terhebat!
 IbuElly pekena Ostematrix Shaklee la kasi semua anasir jahat nyah! Sekejap je wei hilang terus sengal-sengal badan tau. Masa telan ni ibuElly gogop 6 biji terus. Sebab tak tahan sakit sangat ☹️

     Tapi kalau Shaklee ni ibuElly tak risau pun. Sebab produk Shaklee memang terbukti berkesan dan tiada bahan kimia merbahaya tau. Sangat selamat untuk dimakan dalam jangka masa panjang.

      Ostematrix ni jugak sangat bagus untuk ibu mengandung & berpantang tau. Memang tak rugi beli bebanyak buat stok.

      Selain untuk melegakan sakit-sakit tulang, pinggang, lenguh badan dan senggugut, ia juga sangat bagus untuk MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR sama ada bagi golongan ibu berpantang dan hamil mahupun golongan lain. 🤗

      Ni yang ibuElly paling suka tentang Ostematrix ni tau. Tu sebab lama sangat dah amalkan Ostematrix. Sebab pagi-pagi mesti dia bagi mudah membuang. Tak payah buang masa lama-lama kat toilet. Masuk-masuk terus melabur.

      Amacam best ke tak best Ostematrix ni? Asalnya makan untuk tulang je, alih-alih berak pun senang. Rugi sangat kalau korang tak cuba Ostematrix ni tau.


Set asas berpantang Shaklee




      Ok la kalau korang berminat, boleh je roger ibuElly. Kita guide lebih lagi. 🤗

Ni details ibuElly pape boleh rojer :

No tel - 017-5604426
Instagram - elifa_ismail

No comments:

Post a Comment