Selalu sangat sengal-sengal dan sakit-sakit badan. Ada cara tak nak bagi hilang? - IBU ELLY DI SINI

Wednesday, 16 May 2018

Selalu sangat sengal-sengal dan sakit-sakit badan. Ada cara tak nak bagi hilang?

      Assalamualaikum! Haa esok dah puasa weh! Dah ready ke bahan masak untuk sahur karang? Bantal dah tukar baru ke? (Tetiba kan hahah. Sila rujuk entry lepas. IbuElly jual bantal dah wei)

      Bulan pose ni kena banyak-banyak minum air masak masa waktu malam tu. Sebab siang-siang takut jadi nyahhidrasi pulak kan. Pastu badan pun mula lenguh sana, sakit pinggang.

      Sebelum tu, siap sedia krim panas Cosmoderm ni siap-siap sorang satu. Ni time sakit kepala pun kome boleh je sapu kat dahi tu haa. Bau pun nice sangat tau!


Memang padu weh krim ni!

      IBU BERPANTANG, IBU HAMIL pun boleh guna krim ni. Sebab macam biasa la kan kome sedia maklum yang produk Cosmoderm ni  bebas paraben, sls dan sles dan sangat selamat untuk digunakan dalam jangka masa panjang.

      Memang wei semenjak kulit ibuElly jadi teruk dan breakout dulu, ibuElly sangat menitikberatkan perihal kandungan sesuatu produk sebelum mula menggunakannya. IbuElly akan perati dan teropong satu persatu apa isi kandungan sesuatu produk tu untuk pastikan yang ibuElly hanya guna produk yang selamat je.

      Yang berbaloinya sebab produk Cosmoderm ni semuanya MURAH, BERPATUTAN, HALAL, BUATAN MALAYSIA dan BEBAS BAHAN KIMIA
MERBAHAYA. Dari support barang negara luar, baik support produk buatan Malaysia je. Boleh jugak tingkatkan ekonomi negara walaupun tak banyak mana pun hahah.

      Ok berbalik pada krim tadi. Krim ni berfungsi jugak untuk :

🌶 rasa panas mendalam dan berpanjangan untuk meredakan otot² yang lenguh
🌶 losyen persediaan sebelum atau selepas bersukan yang tidak berminyak atau melekit
🌶 membantu mengurangkan sakit kepala dan hidung tersumbat


      See, multipurpose jugak kan Cosmoderm Deep Heat Lotion ni? Harga pun mur mur je wei, rm17.90 je satu tiub ni. Berbaloi sangat dengan kualiti. 

      Korang jangan lah ingat bila ibuElly jual murah, ibuElly jual barang FAKE! Nehi, kabi nehi!! IbuElly pun taknak dapat dosa kering weh sebarkan benda tak elok kat orang ramai. IbuElly ni hidup tak lama. Tah esok ke lusa kubur dah memanggil.

     Elok la ibuElly cari pahala lebih dalam berniaga ni (niaga kan Sunnah Nabi) daripada menambahkan hutang di akhirat sana kelak. Kaya mana la sangat kalau menjual dengan cara menipu ni kan. 

      Jadi korang dah tau kan produk Cosmoderm pun ada item yang sebegini hebat? Ate, janganlah lengah lagi. Dapatkan daripada IbuElly! 👇🏽

No tel : 017-5604426
Page facebook : Cosmoderm IPOH

No comments:

Post a Comment