Tampil berseri di pagi raya atau bila-bila sahaja dari ATAS RAMBUT hingga HUJUNG KAKI 😍 - IBU ELLY DI SINI

Friday, 29 June 2018

Tampil berseri di pagi raya atau bila-bila sahaja dari ATAS RAMBUT hingga HUJUNG KAKI 😍

Assalmualaikum.

Selamat Hari Raya wehh. Dah Syawal ke-15 dah pun. Cepatnya masa berlalu kan.

Post ni sepatutnya lama dah. Hahahah. Tapi lupa nak tulis dengan panjang lebar. Amacam raya korang tahun ni? Berseri tak dari sebelum ni? 😆

Ala gurau pun tabole. IbuElly tanya je pun. Jangan lah nak emo sangat. Kahkah! Nak tak ibuElly share kulit ibuElly time raya 2017 dan raya 2018 tahun ni?


Beza ke tak weh?

      Rasa masa tahun lepas ni kulit berminyak gila. Parut bersepah. Tepek bb cushion pun parut masih degil taknak kalah. Nak buat macam mana, gatal sangat kan guna produk beracun dulu. Padanlah muka!

Kalau korang nak tau, masa pagi raya aritu kan, ibuElly hanya guna serum Tea Tree Oil, pelembap Tea Tree Oil (both Cosmoderm) dan tepek bb cushion nipis dan lipmatte Fever Glam sikit. Haa simple kan mekap ibuElly di pagi raya?

      IbuElly memang tak gemar sangat nak bermekap beria. Sebab SUSAH NAK CUCI TIME NAK SOLAT dan makan banyak masa 🤣

      IbuElly suka benda yang simple dan mudah. Mudah pakai, mudah dibersihkan. Mudah dapat. Semua mudah lah! Dah tu ibuElly Agen retail produk Cosmoderm kan, lagi-lagilah mudah sangat nak dapatkan produk Cosmoderm ni tau. 

      Berbaloi sangag rasanya dengan harga dan kualiti. Tambah pulak Cosmoderm ni produk BUATAN MALAYSIA and kita wajiblah sokong produk tempatan kan?

      Produk tempatan pun bukan semua tak elok. Cosmoderm ni memang ada jual kat farmasi dan drugstores lagi. Jadi memang trusted dan bagus tau! 

      Jom cekidaut apa ibuElly guna untuk parut nak kasi hilang dalam masa setahun tu :


Ni kalau keluar waktu siang. Kulit rasa tak berminyak dan smooth!


Minyak 30k baru pakai je bulan 5 aritu


IbuElly guna FACIAL
SCRUB


Rajin bersihkan kulit jugak sebelum cuci muka

      Ni BUKAN fullset tau set skincare Cosmoderm yang ibuElly guna. Ni hanya untuk PEMUDARAN PARUT. Untuk kawal minyak kat muka ni ibuElly guna yang hijau Tea Tree Oil tu. Superbbbb! 

     Ok takpelah korang boleh la terjah media sosial ibuElly ye kalau nak tengok dan baca konten fresh setiap hari 😋

Fb page : Cosmoderm IPOH
Fb personal : Elifa bt Ismail
No telefon : 0175604426

No comments:

Post a Comment